To mi neco pripominaFrancis píše:Co takhle sejit se uz v patek vecer v nejakem nedalekem penzionu, popit, poklabosit, hodinku zdrimnout a pak v sobotu vyrazit na sraz? Nerad rano brzy vstavam
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klopený polygon Kopřivnice
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
co tak zajistit neco v cechcach az bude nejka fakt solidni akce (kde nejzdi skody 120, zaplati mi naftu a budou tam devky zadaraLOPOLO píše:To mi neco pripominaFrancis píše:Co takhle sejit se uz v patek vecer v nejakem nedalekem penzionu, popit, poklabosit, hodinku zdrimnout a pak v sobotu vyrazit na sraz? Nerad rano brzy vstavam.. sakra ... skoda ze si to ted nemuzu dovolit. ( myslim cas )
mno me je celkem fuk jestli tam bude nejaka skoda 120, devky co ti jeste zaplatej, nebo misto kde to bude
.. jen jsem si vzpomel jak o tom psal Francis na posledni vetsi akci .. ktera me fakt pobavila. Jediny hluchy misto bylo, kdyz sme vyrazili na letiste. ... daleko zabavnejsi bylo samotny kaleni s pokecem .-)
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Takhle nejak se odehravaji srazy E24. Panove se sejdou u hotelu, vyfoti se s autama a zasednou k diskusi.LOPOLO píše:... jen jsem si vzpomel ... na posledni vetsi akci .. ktera me fakt pobavila. Jediny hluchy misto bylo, kdyz sme vyrazili na letiste. ... daleko zabavnejsi bylo samotny kaleni s pokecem .-)
Myslim ze by nemel byt problem treba v patek pred Mimoni zabukovat pension v Ceske Lipe a tam probdit noc. Nebo pokud bude pocasi, tak nakoupit zasoby a udelat si piknik pod hvezdnatou oblohou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Georgis
- Klubové ID: 162
- Kontaktovat uživatele:
Akce nic moc. Dorazil jsem o půl 10 po 2 hodinové frontě v koloně. Organizátoři to nezvládli a zrušili tolik očekávané jízdy po klopeném oválu.
Prý kvůli divákům, kteří lezli přes igelitové pásky po oválu (kde měli pořádné zábrany nevím). Ve stáncích pou?ový tuning a hodinové fronty na smradlavý párek a teplé pivo. Pár pěkných aut, ale na to množství shade, které byly promíchány na parkovišti s tuningovými krasavci byla hrůza pohledět.
Po 2 hodinách zevlování jsem vypadnul.
Prý kvůli divákům, kteří lezli přes igelitové pásky po oválu (kde měli pořádné zábrany nevím). Ve stáncích pou?ový tuning a hodinové fronty na smradlavý párek a teplé pivo. Pár pěkných aut, ale na to množství shade, které byly promíchány na parkovišti s tuningovými krasavci byla hrůza pohledět.
- Přílohy
-
- PICT4420.JPG (117.27 KiB) Zobrazeno 1382 x