Jawak píše:[quote="abdul"]Koprivnice je za rohem, muzem se tam potkat....
Tím rohem bych si nebyl tak jistej, v Brněnském případě
No právě a já to mám ještě něco do Brna.Takže na to asi se...
omg... dalsi pan udelejte sraz u me pred barakem a mozna prijedu...[/quote]tak abych to uvedl napravou míru.Kámoš Sumo by aj jel,já se zatím rozhoduji,protože budu mít menší výdaje,tak nevím jak na tom po finanční stránce budu.Když to bude v poho.. tak pojedu...OK?
RostaO píše:OK, jet v kolone z Brna by mohlo byt good.... takze jestli nekdo chce projevit nejake organizacni schopnosti (psena???) )) tak klidne muzete
Jawak Jestli bychom nemeli 16. se jit nekam v Brne predpit ...
Mozna by to slo, ale nepripada mi to moc zajimavy.Je to dost daleko a moje auto ma k tuningu take dost daleko ani to nehodlam nejak vyrazne menit.Radsi nejakej povedenej regional Brno nebo pro zmenu Olomouc.
Pokud bych vedel ze se tam v Koprivnici sejdou lidi naseho klubu z cele republiky, tak nevaham.
Celkove bych byl pro udelat v Praze nebo Brne nebo Ostrave(asi ta Praha je nejrealnejsi)nejakej vetsi srazek.A jen nas.To je moje predstava.
psena píše:Mozna by to slo, ale nepripada mi to moc zajimavy.Je to dost daleko a moje auto ma k tuningu take dost daleko ani to nehodlam nejak vyrazne menit.Radsi nejakej povedenej regional Brno nebo pro zmenu Olomouc. Pokud bych vedel ze se tam v Koprivnici sejdou lidi naseho klubu z cele republiky, tak nevaham. Celkove bych byl pro udelat v Praze nebo Brne nebo Ostrave(asi ta Praha je nejrealnejsi)nejakej vetsi srazek.A jen nas.To je moje predstava.
Co ti brani prijet na regional, sejde se nas vzdycky tak 15...
Jojo hlavne ne moc brzo rano, protoze cim pozdeji vyjedeme, tim min budu mit promile v krvi a tim spis nebudu na ceste napadny Pocitam ze strizlivy budu az tak v nedeli rano, pokud se v sobotu neozeru znova
bpytlik píše:Jojo hlavne ne moc brzo rano, protoze cim pozdeji vyjedeme, tim min budu mit promile v krvi a tim spis nebudu na ceste napadny Pocitam ze strizlivy budu az tak v nedeli rano, pokud se v sobotu neozeru znova
No to budes kurwa frajer, nevim na koho s tim chces udelat dojem... Asi na dalsi opilce z mistniho hostince.. Tohle asi nikdy nepochopim...