podle pristupu na forum jsem cekla ze se nadsencu najde vic.... bohuzel...Lukáš píše:no jedině se dá čekat účast, když proplatíš ty naklady na cestuRuDoSh píše:tohle myslim ani nema smysl resit...JFK píše:Mam pocit, že to ježdění po oválu není podmínka účasti, takže nechápu výmluvi na ježdění po oválu spolu se Shade![]()
![]()
Brno jaro/podzim stoji za hovno, protože...., ovál v Kopřivnici stojí za h., protoze..., volné středy v Brně na okruhu stojí za h..., protože... Co někoho donutí někam přijet a zablnout?:) Pokud tam nebudou zdarma děvky a pivo tak asi nic... jo a proplatit cestovní náklady a ubytování, jsem zapoměl![]()
![]()
i ty devky by nebyly dost pekne a to pivo dost dobre....
, jinak přijede jen par nadšenců a místních...... jako vždycky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klopený polygon Kopřivnice
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
me by hlavne zajimalo, jestli se sejdem dopoledne, na obed, odpoledne.abdul píše:ale to vis ze jsoumame tu krasny holciny
![]()
domluvme se tada nejak na tu sobotu.... kdo prijede a kde dame spicha... jsou tu uz dve diskuse na tohle tema ale zaver zadny...
pred tim bych si zkusil dat maximalku na mistecke. v sobotu jsem jel proti 330d,rv.2002,s cipem, rikal nejsilnejsi verze, pouze dve v ove. borec zastavil a rika: chlapi, vam to ale jede.. mel na tachaci 240 a jeli jsme uplne stejne rychle. v zaveru bych rekl zacal ztracet. vim, ze tu zvednu mandle nekterym typkum, ale tak to bylo.
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle sejit se uz v patek vecer v nejakem nedalekem penzionu, popit, poklabosit, hodinku zdrimnout a pak v sobotu vyrazit na sraz? Nerad rano brzy vstavam 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Vi nekdo skoromistni o nejakem tamnejsim vhodnem zarizeni? Idealni by bylo neco na zpusob penzionu v Brezuvkach u Zlina - ucastnici WinterFunu nebo jaxeto jmenovalo vedi 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Já vezmu s sebou 2 fanynky, to myslím stačíabdul píše:tak starousi mame si brat nejaky kopretiny sebou nebo nam to dovezes ty?Jawak píše:Tak já s fanynkama dorazím kolem poledne, možná dřív, v pátek jdeme ještě pařit a nechce se nám vstávat, kolik je to vlastně kiláků z Brna?at netahame drivi do lesa ze...

-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
no zkus toabdul píše:tak ja teda zkusim nezapomenoutKlakson píše:vem prosím tu lištu na kufr sebou, mrknu na ní a případně bych jí vzalabdul píše:ale to vis ze jsoumame tu krasny holciny
![]()
domluvme se tada nejak na tu sobotu.... kdo prijede a kde dame spicha... jsou tu uz dve diskuse na tohle tema ale zaver zadny...