Diky organizatorum a doufam, ze neslo zdaleka o posledni akci

Samozrejme ho budu prodavat a i je moznost to testnout,ale jak uz jsem nekolikrat rek,mas stejny auto jako ja,na kterej je potreba programovatenej kompl,takze to urcite fachat nebude...RuDoSh píše:zklamalsDoktor1 píše:ja jsem prijel 14:20 a uz jste byli vsichni pryc. Tak ksem se projel do Bastru na na tu silnici k Veselce kde jste chteli delat sprunty,ale taky nic,tak jsem jel nach hauze...
Takze sorry RuDoShi...ten komp budes prodavat nebo je jeste sance to testnout?
No myslim ze jo,snad nikdo nebude prosazovat sve autorske pravo!Mad Max píše:Super akce a lidičky.
Můžu použít Vaše fotky z akce na mých stránkách
http://www.bmwe34.ic.cz? Také jsem něco nafotil, ale ne všechno.
Díky Pšenovi a ostatním za super akci.
No stejne divny, ja jsem musel davat Jawakovi dve auta naskok aby jsme dojeli jakz takz nastejno...Pavel píše:Lukáši a Lopolo.Problém byl v tom že jsem sprintoval poprvé.A somozřejmě jsem neuměl dobře odstrtovat.Takže jsem hrabal jak o život a on vklidu odpálil (se zaplým ASC).Snad mu to příště oplatím.
asi jo !!! vod ty doby co votocil alfine kapotu, tak se mu do zil vlila zavodnicka krev ....LOPOLO píše:Neprijde? Vzdyt je to zhruba stejne silny, ridil to Jawak a je to tezsiLukas H. píše:Mno to mi tak divny neprijde, spis mi prijde divny ze ho pojel Jawak...LOPOLO píše:ehmmm coze? 320d posprintovalo 320i? .. neni mozny ..ze by se od ty doby co sprintoval na srazu s AR polepsil?