No to budeš podle mně,mi je nechali ještě 2 měsíce po akci......Doktor1 píše:No,pokud budu mit jeste noty,tak se stavim podivat...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BRNO!!
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
njn kdyz se ti ta kopota tak leskne... potrebovala by trosku uhnout aby se to svetlo odrazelo jinam...Béďa píše:Jsem presne vedel, ze se ozves..RuDoSh píše:jo, aspon se bude na co vymluvitBéďa píše:Co resis? Musis na to koukat z pozitivni stranky! Kdyz bude prset nebo snezit, tak to bude vic klouzat..

-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Jak bude vypadat prgram? To by jsme taky měli tak orientačně navrhnout.
Kde dáme gáblík - doma nebo na místě? Ve 14 hodin je už čas, viděl bych to na společný oběd, trochu pokecat, pak hurá kravit na střechu / případně někam jinam, uvidíme jaké budou povětrnostní podmínky a stav vozovky a tak se jim přizpůsobíme, slyšel jsem z dálky něco o -15°C, je to pravda?
Já tady připravuju motorku na sezónu a u nás je 5-10° nad nulou, tak snad se tento týden ještě svezu
Má někdo ještě nějaký nápad? Jsou vítány
Kde dáme gáblík - doma nebo na místě? Ve 14 hodin je už čas, viděl bych to na společný oběd, trochu pokecat, pak hurá kravit na střechu / případně někam jinam, uvidíme jaké budou povětrnostní podmínky a stav vozovky a tak se jim přizpůsobíme, slyšel jsem z dálky něco o -15°C, je to pravda?
Já tady připravuju motorku na sezónu a u nás je 5-10° nad nulou, tak snad se tento týden ještě svezu

Má někdo ještě nějaký nápad? Jsou vítány
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Tak v nedelu ma byt pres den -3 az 1 'C takze to jde.Tech 14.00 h. beru,prijedu urcite a jeden az dva mi kamosi take.Takze tam nikdo sam nebude.Minimalne se mnou
K programu se tady muze kazdej vyjadrit sam,ten obed neni spatnej napad obzvlaste pokud nekdo prijede z vetsi dalky tak je dost na miste.
Jen co se tyka nas Brnaku,je treba vymyslet trasu pripadne projizdky v kolone(ve dvou to bude dost prca) po Statlu,popripade pokud se to zvrtne tak nejakou prazdnou rovinku na light sprint.
Zapremyslim nad tim,ale navrhy se vitaji!!

K programu se tady muze kazdej vyjadrit sam,ten obed neni spatnej napad obzvlaste pokud nekdo prijede z vetsi dalky tak je dost na miste.
Jen co se tyka nas Brnaku,je treba vymyslet trasu pripadne projizdky v kolone(ve dvou to bude dost prca) po Statlu,popripade pokud se to zvrtne tak nejakou prazdnou rovinku na light sprint.
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Určitě dáme nějakou spanilou jízdu, to budou xichty! Jak když jsme jeli z Práglu do Chráš?an, teď jedu jako jeden z posledních, chci je vidět, to stojí za topsena píše:Tak v nedelu ma byt pres den -3 az 1 'C takze to jde.Tech 14.00 h. beru,prijedu urcite a jeden az dva mi kamosi take.Takze tam nikdo sam nebude.Minimalne se mnou![]()

V Carrefouru je dost možností na jídlo, tak uvidíme. Doufám že napadne, na Vysočině mají prej půl metra, tak snad...
Jako Brňáci se spojíme na místě a něco vyšpekulujeme, máš čas v pátek? Já bych šel (jel