No vzdyt jsi rikal ze dojedou nejdal k prvni krizovatce, tak se tva predpoved splnila. Ani neodjelidarmon píše:no kluci a mne zatim doma vycorovali auto. Zamek u ridice znicen. Vymlacena baterka. Vykradenej kufr. cili spinavy hadry a naky kramy, chybi mi CDcka, to mne mrda nejvic. Radio zustalo na miste.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Moravska action
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
darmon
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude
Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.
Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.
Cely mi to vrta hlavou, baterku asi vytriskaly svetla v kufru, nebyl dovrenej. Zamek u ridice je rozkurvenej a ty dvere zavreny a nejdou otevrit, coz je logicky, protoze na double-lock jit nemaj ani zevnitr, zadni dvere byly otevreny, predni u spolujezdce ted nevim. Kufr taky a pritom tam se zamkem nic nebylo. Cely to je asi ze jak rozmrd ten zamek tak se aktivoval central na zbytku dveri.
Strcim tam baterku a kdyz s tim pude jet tak holt zajedu do autecu pro novej zamek. Ze se mi ale kurva chce v tomhle pocasi se v tom mrdat.
jo to me sere taky.... pripravuju nejaky videorene kurc píše:Jo bylo to zuppa ,akorát mě sere že sem nemohl přijet už 1.den,jinak akce v pohoRuDoSh píše:Nebyl jsi samHanz píše: btw- ma nekdo nejake fota? nejak jsem zapomnel vytahnout... fotakfotak jsem tam nevidel, ale vim e jawak mel kameru, a 10 minut pred odjezdem ji vytahli i lopolo se skautikem.... aspon zdokumentovali francisuv bes
neco podobne zas dlouho neuvidim
-
Bombarder
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
na jaky kvalt jsi to točil?Francis píše:Strana c.8 predposledni prispevek skoro dole a nebo http://test.axonsystems.cz/bmwklub/francis.aviBombarder píše:Kde je to video ke ztazeni?
dvojak v omezovaci, nebo tak neco jsem zaslechBombarder píše:na jaky kvalt jsi to točil?Francis píše:Strana c.8 predposledni prispevek skoro dole a nebo http://test.axonsystems.cz/bmwklub/francis.aviBombarder píše:Kde je to video ke ztazeni?
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Dvojka pod omezovacem, nejakych 5-6k rpm. To kolisani nebyl omezovac ale moje noha na plynu. Mam to chipnute a omezovac posunuty na 7k rpm, ale tak vysoko to nenechavam.skautik píše:dvojak v omezovaci, nebo tak neco jsem zaslech
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
kurwa, kurwa, kurwa ... dohra musi bejt radna!darmon píše:Ja vim kdo to byl, policajt mi to rekl. Dohra bude
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
Jo vyskrabali, ale tam sme zjistili ze je to pekne na pi .. nebyl tam snih a misty jen led ... vyskrabali se vsichni, i lukke na 17" letnichvir2l píše:Tohle me fakt sere, mam to metr od baraku a v patek vecer zacnu zvracet abych v tom v sobotu pokracoval i s horeckou a v nedeli mi bylo dobre, kurva. Uz to radsi neresim, ale snad vam Pitr vyridil omluvu. Volal mi ze jedete i do Luhacovic na letiste.. vydrapali jste se tam nakonec?
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
To byl solidni preslechLOPOLO píše:Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace).
Tohle jsem moc nevychytalLOPOLO píše:Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre.
LOPOLO píše:Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi.Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous
Pokud do te doby neumru taky dorazim kamkolivLOPOLO píše:Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Já se pro změnu právě do komatu dostávámLOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi
Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous
Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím
,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:
he he:) potrefena husa:)Jawak píše:Já se pro změnu právě do komatu dostávámLOPOLO píše:Prave sem se probral po deseti hodinach z komatu a musim rict ze akce byla povedena. Teda aspon ja sem se dobre bavil i kdyz mi vobcas vynechavaly prislusny casti mozku ( treba pri rozhovoru s JFK ohledne krve a chumace). Letiste stalo za hovno ale to je mozna dobre, bylo vic casu se naladit patricnym mnozstvim ruznejch tekutin na stejnou vlnu. Lituju, ze vic jak polovina lidi nenasla dost sebekazne a nechali se zmast dojmem, ze se jim chce spat. Prichazeli pak vo nejlepsi casti vikendu ( 3:00 AM - 8:00 AM ). Spat 4x denne je neslusny Lukasi
Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous
Na jare bych to zopakoval at uz to bude kdekoli.
![]()
O nejlepší část víkendu jsem přišel od 6:00-8:00 AM, jak vidím![]()
,,Funny hlasek tam byla strasna hromada a dokonce se dalo zjistit kdo je a nebo neni komous" :mhehe:
sraz super:) Lopolo rulezzzz