Tak jsem ho (a hlavne sebe) otravoval a rikal ze tulamurku ma....darmon píše:bylo by to prima, nicmene mne se to trosku komplikuje pozitivnim smerem, takze pojedu mozna i svoji pastikou. Zajima mne nasledujici:
Je v ty kulne hospoda nebo se kazdy zasobi vlastnim ? Jestli tam hospoda je, maji TD ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Moravska action
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem nekde vypadl z evidence? Mam onen weekend wolno. A jelikoz jsem prespolni, vyuziju nabidku noclehu.RuDoSh píše:tak udelam mezisoucet abych mel jasno
jisti : ja, rene, bombarder, lukas h., jfk, shrek, darmon, jawak a nikita, (vir2l, pitr, cantona+nekdo - nevim jak nocleh)
nejisti : lopolo
Souhlasi?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem vedel ze jsem na nekoho zapomnelFrancis píše:Ja jsem nekde vypadl z evidence? Mam onen weekend wolno. A jelikoz jsem prespolni, vyuziju nabidku noclehu.RuDoSh píše:tak udelam mezisoucet abych mel jasno
jisti : ja, rene, bombarder, lukas h., jfk, shrek, darmon, jawak a nikita, (vir2l, pitr, cantona+nekdo - nevim jak nocleh)
nejisti : lopolo
Souhlasi?

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Ah tak, ja uz se lekl ze se budu nudit doma v garazi 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Ono to zas tak hrozny nebude, myslim ze by to mohlo byt pul na pul...JFK píše:tak jak jsou z toho vsichni nejisty, nedame si to rovnou v Praze? Xx Stredocechu pojede za dvema Moravakama na Moravu, megafun:) A hlavne je se na co vymlouvat: bolehlav apod.Lukas H. píše:Mas stesti ze jsi to nenapsal prvniho...bpytlik píše:+ nejisti bpytlik a abdul.....dame vedet do konce roku![]()

N54 PWR
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
co ti na tom patoku chutna? Jinak sis vzpomnel brzorene kurc píše:Rudoshu prosímtě zjisti mi jestli má Four Roses pleas....pokud né tak at mi nějakou tu láhev přikoupí a taky lehkou colu pleas... Dík moc....

jestli nemá ,mrd dup-zajedu si na benzinku.....RuDoSh píše:co ti na tom patoku chutna? Jinak sis vzpomnel brzorene kurc píše:Rudoshu prosímtě zjisti mi jestli má Four Roses pleas....pokud né tak at mi nějakou tu láhev přikoupí a taky lehkou colu pleas... Dík moc....uz jsou svatky, hospodu zavrel uz v patek, jeste jsem ho otravoval kvuli sracovi a jeho irskym chcankam......navic telefon na nej nemam, ale prazdnou lahev od FR jsem tam videl, takze mas stesti... :bigok: :gopivo: