Vyreseno. Mam nejake klouby v zasobe, stihnul jsem to vymenit za hodinku a pul. Uz zase skacu pres kaluze - hrabu vsema ctyrmaLOPOLO píše:To je mrzuty a kazda sranda neco stoji.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
trocha funu uprostred tydne
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumim
Aspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....
to moc dobre znam a neumim to takyPitr píše:Sem si uz konecne taky zabruslil na letisti. Hodne jsem se bal zimy ze budu porad smykat. Ale byl jsem velmi prekvapen... TA sedma moc roztocit nejde... JEdnak nemam vykon a taky to neumimAspon jsem si to poradne ozkousel co me muze cekat kdyz si vypnu ASC.. a pojedu zatacku pod plynem... Sem mel z toho driftovani radost ja maly Jarda....
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
Jezdim do Halenkovic na byvale letiste.. Je to ted soukrome a je tam ze zacatku halda sute a hlavne je tam zavora... Ale da se to objet
JE to super plocha na blbiny i kdyz mi nestaci sirka tak se zahuci do travy kolem...
dvojaka mohu zaradit. Zkusim to ale moc bych si nesliboval... Proste je to moc velke aby to slo v klidku otocit aspon o 160. Vzdy kdyz to rozjedu dostanu to do lehkeho smyku a pak zacnu hrnout predek..
dvojaka mohu zaradit. Zkusim to ale moc bych si nesliboval... Proste je to moc velke aby to slo v klidku otocit aspon o 160. Vzdy kdyz to rozjedu dostanu to do lehkeho smyku a pak zacnu hrnout predek..
-
Pitr
- Kontaktovat uživatele:
Heh s pedalem na podlaze.... Vyzkousim ale az nahrkam aspon 3000Km pak vymena oleje a vysypani pilin
A novy poradny olej... Nechci si ty pist. krouzky v zabehu rozmrdat... Musim to setrit aspon trochu... Protoze obcas se fakt neovladnu... A vzhledem k tomu ze je v tom motoru dost veci novych. Neni to idealni.... Zrovna ted se mi taky opravuje... prozmenu cepy...
Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel...Pitr píše:Tak sem se prave nekolikrat po sobe koukl na to videjko.... je to špičkove ... moc dobre sestrihane a ozvucene.. A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelatTotiz kdyz jsem si pomahal brzdou tak jsem pridusil automat... No proste mi to neslo
N54 PWR
Rek bych ze pri dobry rychlosti staci na chvilku v momente kdy je auto na hranici riditelnyho smyku a zacina se pretacet dupnout na brzdu. Tim udelis zadku auta jeste vetsi rychlost a pak plnej kotlikPitr píše: A ta otocka o 360 super... porad premyslim jak to udelat![]()
rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti.Lukas H. píše: Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel...Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to...
To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat...LOPOLO píše:rekl bych ze castecne vim .. muzem to zkusit. 360 tam moc nebylo .. vetsina koncila na 270ti.Lukas H. píše: Hele tech 360tek tam byla spousta, vzdycky prisla kdyz jsi vubec nechtel...Takze pochybuju ze Lopolo vi jak na to...
To ale neznamena te sem pri najedu do zatacky presne vedel co delam a jak to dopadne ... to je doufam jasny
N54 PWR
To se pletes Ty, jezdili jsme pokazde dva a kamera byla pouze jedna...LOPOLO píše:To se pletes .. tocilo se vsechno a neni tam ani jedna jina.Lukas H. píše: To zkusime, kuwa at uz ty bili sracky zadnou padat...Nebylo? me se jich povedlo minimalne pet, stim ze jsem je nechtel...
Nejvic tam jak jsme se otaceli...
N54 PWR