Originál zaslal Martinéz to jfk, lopolo, lukash, lukke a podobny vocasove. vy ste fakt vocasove:), jeste ze sem se pak odpojil smerem k domovu. domyslel sem, ze by me cekalo nucene drasani nezajeteho motoru, zimnich pneu ceske vyroby a riziko dozivotne zruinovanyho konta...uz jak sme odjizdeli z village mi to bylo jasny:)
ty vole .. ja sem pan Vopatrnej! A navic, ja studenou karu nikdy nemucim a budis mi dukazem spokojenost vsech lidi kterym sem svy auta prodal.
koukám,že jsem o hodně přišel!!!:-( :bezzub: :bezzub: roberteee!doufám,že na příští region si pořídiš novou káru,,,a předvedeš to znova!!!je nas fůra co jsme to nevideli live!!!:angel2: :angel2:
Originál zaslal beemwex koukám,že jsem o hodně přišel!!!:-( :bezzub: :bezzub: roberteee!doufám,že na příští region si pořídiš novou káru,,,a předvedeš to znova!!!je nas fůra co jsme to nevideli live!!!:angel2: :angel2:
Jojo, vyrazili jsme z placu - Robert první vedl skupinu (:D), já hned za ním. Měl jsem studenej motor, tak jsem jel pomalu a říkal si, až se zahřeje, tak vyrazim za tím ďáblem. Ale dorazili jsme do pátý zátočiny od našeho startu a co nevidim - - Robert v nějakým keříku nebo co a auto nakřivo. Tak jsem zastavil za tim drakem a šel to ojuknout. První věta byla "no ty wole..." a odpověď zněla "no ty voe....". Ale hlavně že se nic nestalo. :gobeer: