Originál zaslal Lukas H. Hele Jawaku Ty jsi fakt chytrej jak radio...
:nene:
Nic ve zlým, ale nemám rád takový výmluvy, jako že spz pryč a další důvody.
Jinak už jezdím týden bez spz v rajchu a dělám si prdel z bengů :fuckoff: je to vo držku ale fuckt nemám podložku pod ni na M3 nárazník, kdyby se někomu válela doma, hodila by se...
Počkej až přijedete... :opilej:
Originál zaslal Jawak Nic ve zlým, ale nemám rád takový výmluvy, jako že spz pryč a další důvody.
a proc bych se mel vymlouvat, kdyz to mam od garaze cca 5km ? mimo to, mhd tam nejezdi..
kdyz se vecer nekde namrdam, tak fakt nevim, jestli vstanu kolem desate a budu schopen fungovat.
Originál zaslal Jawak :nene:
Jinak už jezdím týden bez spz v rajchu a dělám si prdel z bengů :fuckoff: je to vo držku ale fuckt nemám podložku pod ni na M3 nárazník, kdyby se někomu válela doma, hodila by se...
Vetsiho debila jsem nepoznala! Ty tvoje hlody si nech pro sebe! Nevim co tady porad kecas, ale radsi drz hubu. pokud by ti to auto matka a fotr nekoupili tak chodis pesky. Nevim proc se prede vsema musis porad vytahovat kdyz mas velky hovno a v zivote jsis nevydelal svoje vlastni prachy! Tak drz hubu a nech je napokoji!
Originál zaslal Jawak :nene:
ser na podlozku, voboustrana lepenka a drzi to jak pribity ... cim mensi ta spz je tim lip, hlavne na M3 narazniku. Ja ho mam taky a tu podlozku jsem tak dlouho ohejbal a tvaroval, az jsem ji vzteky roslapal a spz prilepil
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal Nikita Vetsiho debila jsem nepoznala! Ty tvoje hlody si nech pro sebe! Nevim co tady porad kecas, ale radsi drz hubu. pokud by ti to auto matka a fotr nekoupili tak chodis pesky. Nevim proc se prede vsema musis porad vytahovat kdyz mas velky hovno a v zivote jsis nevydelal svoje vlastni prachy! Tak drz hubu a nech je napokoji!
Hehe, je vidět, že dokážete vytvořit domácí atmosféru, což dělá BMW klub o to víc pohodovějším a lidštějším ...
Pokud po tom co jsem napsala jawak me nesveze do ceska, tak asi ne, treba ho premluvite Jiank na srazek bych chtela moc, akorat se me to take zdat byt brzo. Po Orionu se chci vyspinkat:spim: