Tak nas s renem napadlo udelat asi letosni posledni moravsky regional. Asi to hle sobotu (coz je 23.11.2003)¨, místo - Mošnov u Ostravy......hlavně "výzva" pro Zlíňáky a povinnost pro Ostraváky Čas mě nějak nenapada tak se vyjadřete!
Jo je to 22.11.2003 ! Tak kdo by přijel?Pak můžem někde do tepla na čajček nebo kafíčko a trochu pokecat o těch našich pekáčích.... :mhehe: bych to viděl tak na 14.00 hod...
Originál zaslal podrasky Kdyby to byl dobréé čas tak jedu taky ze Kladno:D
No kurwa,jestli přijedeš z Kladna tak ti dám medajli za příkladnost !!! No kdyby bylo víc takových tak to můžem udělat i třeba na 11.00hod a eventuélně nějakej mikro sprintík a pak dobrej obídek,žé...? :bigok: no ale Lopolo je taky srdcař,žé...?
Originál zaslal RuDoSh Tak nas s renem napadlo udelat asi letosni posledni moravsky regional. Asi to hle sobotu (coz je 23.11.2003)¨, místo - Mošnov u Ostravy......hlavně "výzva" pro Zlíňáky a povinnost pro Ostraváky Čas mě nějak nenapada tak se vyjadřete!
jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
Originál zaslal ctvrtek jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
V tom čase je Essen Motorshow, nechceš jet radši tam?
Není to až tak moc daleko, z Prahy tak 700km
Originál zaslal ctvrtek synu, to jo to je fakt jenom asi vo 800 km dál...
To je kousek, já přemýšlím, že bych teďkom skáknul na Orion do Brna. Ve čtvrtek odpoledne tam a v nedělu zase zpátky. Dy? je to jenom 2x 950km, pohoda :walk: .
Čím více strávených hodin za volantem BMW, tím líp se cítím (možná že nejenom já) ale ve tvém případě asi pravý opak :mhehe:
Originál zaslal Bombarder Nezucastnim se.
1. patek - oslava mych narozenin.
2. znacky od bawa mam uz v kufru pripravene na odhlaseni.
No jasně ,přece tě nějaký srázek nemůže nadchnout....je to dálka jako kráwa a 4 samořezky našroubovat zpět to by bylo hodně práce,žé? Jinak všechno Nej !!!
Originál zaslal ctvrtek jejej to je scheize katze , kdyby to chlapi bylo až další week (29-30) dorazil bych taky (Praha),ale asi je blbost delat to podle jednoho cloveka.to jen kdyby to bylo fuckt jedno...
tak se domluv s podraskym a dojedte v koloně BMW ,myslím že by se ještě pár šílenců našlo né ? !!! :gobeer: