Originál zaslal stealth To víš, prostě nechce říct na plnou hubu, že špage?ácký vozejky dostaly na prdel od našich sudetských přátel Tak se radši vymlouvá na to, že diesly maj turbo ...
Nějak jsem to tam na AR foru nepobral, ale ten s tím 2,4JTD si to nechtěl rozdat proti Lukasovi i kdyz jsem ho vyzval (po domluvě s Lukasem samozrejme).
Originál zaslal Lukas H. Lopolo je tam taky neco jinyho nez vyhra 328i nad necim? Vsichni vime ze na tak kratke draze zalezelo vicemene jen na startu...
sprint je skoro vzdy o startu .. neco malo mam ale davat si s tim praci se mi moc nechce. Mam celej zaznam v divXu a dam ti ho na CD. 230MB uploadovat nebudu
Originál zaslal Lukke To lopolo: Až budeš mít víc videí, tak dej pak vědět. Škoda jen že jsi tam nedal taky výhru 330d nad 328i v jiný jízdě. Jak psal Lukáš, tady záleželo strašně na startu... Na alfa-fóru to zatim moc nejede, asi jsou uražení poražení.
mam to cely komplet v divX ( celej zaznam) tak to to dam pak na CD, ok?
To by byla paráda, předem dík. Už jsi se domluvil se švicou? Na kdy to tak vidis? Mám rozdělanej M3 US motor, vzal by jsi mi ho s sebou? Je to v Praze. Pokud by se nevlezl do tvý M3, tak do toho kombajna S4 urcitě :bigok:
Už bude zima, dám M3 do garáže a začneme na mazlíkovi pracovat (odlehčení - karbonová kapota, dveře, atd..., sportovní sedačky tzv. skořepiny, atd...).
Přes zimu mám druhé auto, Lagunu, 3 litr, taky docela velká koza, přijel bych s ní.