Originál zaslal Lukas H. Lopolo je tam taky neco jinyho nez vyhra 328i nad necim? Vsichni vime ze na tak kratke draze zalezelo vicemene jen na startu...
Originál zaslal sumachr lopolo dej sem i lukase bmwcko a taky ten zavod lukase s peugeotem )
Prosimte to sem nedavej, vyhra nad podautem neni az takova vyhra... I kdyz jsem pak jel z 205GTI a ten me dostal, ale tomu slehali plameny z vejfalu...
Originál zaslal Lukas H. Prosimte to sem nedavej, vyhra nad podautem neni az takova vyhra... I kdyz jsem pak jel z 205GTI a ten me dostal, ale tomu slehali plameny z vejfalu...
Tak vidíš, že i "podauto" Ti natřelo prdel :fuckoff:
To lopolo: Až budeš mít víc videí, tak dej pak vědět. Škoda jen že jsi tam nedal taky výhru 330d nad 328i v jiný jízdě. Jak psal Lukáš, tady záleželo strašně na startu... Na alfa-fóru to zatim moc nejede, asi jsou uražení poražení.
Jinak, diskuse se zažíná bouřlivě rozvíjet po tom co jsem tam napsal, že jsem porazil benzína ve stejným obsahu... No udělejte si obrázek sami např. na tento příspěvek: "Lukke: to neni o ALfe a nealfe, to je o dizlu jako takovem, majitele techto motoru by si meli jednou provzdy uvedomit, ze jediny zazrat jejich vykonu a kroutaku neni tim motorem, ale tim turbem v tom, bez toho by byl tento motor docela o nicem, takze se pak nelze divit, ze 3litrovy TD ma kroutak jak krava, ve spojenim se zadnim nahonem je to idealni harmonie pro sprint na kratkou vzdalenost..."
No comment... viz http://www.alfa-romeo.cz/diskuse.asp?r=1
To víš, prostě nechce říct na plnou hubu, že špage?ácký vozejky dostaly na prdel od našich sudetských přátel Tak se radši vymlouvá na to, že diesly maj turbo ...