Originál zaslal TT ....myslíš , že bych tu druhou někomu půůůjčil:D
jednu tam hodíš vodpoledne,a pro tu druhou se vratíš vlakem-né???:D PATRAS-18.00-GARAŽE-CČM-Centrum Černý Most.---jestli pojedeš přes turnov,,,tak mužem jet spolu.:gobeer:
doufam ze se stihnu vykopat z prace, vratil jsem se dnes po dovoleny a mam plnej servis kopirek, tiskaren a pocitacu. Budu muset maknout abych mohl ve ctvrtek vypadnout tak ve ctyri.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dobře, že ty regionály jsou každej měsíc. Aspoň zase navštívim myčku. Zrovna včera jsem koukal, že mi eště nevopršelo z předního vokna to číslo, co mi tam v Mimoni napsali.
Originál zaslal Otton Dobře, že ty regionály jsou každej měsíc. Aspoň zase navštívim myčku. Zrovna včera jsem koukal, že mi eště nevopršelo z předního vokna to číslo, co mi tam v Mimoni napsali.
V sobotu sem ho smejval, málo pršelo tak sem musel hold sám.
mno ja bych rekl .... podejes asi po magistrale, sjedes na jizni spojku a pak na cernak. Kdybych ti mel poradit ja, tak bych e tahal nejakejma voklikama.
nebo sjed z jizni spojky na druhym sjezdu na zahradni mesto ( na zahradni mesto jsou sjezdy 2) a pak furt rovne ( asi 4 km ) az dojedes na krizovatku ke ktery se dostanes z kopce a jezdej tam tramvaje. Tam se das doprava a zase furt rovne az na cernak. Easy.