Ovocit je nahodou takove sranda auticko.Jednou se kamos co ho mel na akci tak vozral , ze jsem s tim radsi rano jel domu ja a fakt zabava.Topilo to , hrabalo to a vse takove smesne a malicke jako v motokare a ty ovladaci prvky jako na motorce - cool zatitek.
v Mimoni se da zaskvotovat klidne celej panelak a letiste je volne pristupny i se vsema hangarama co zbyly... Sudy a maso na gril zajistim, nejaky rosti k tomu bych mel na rozpaleni, otazkou je jestli tam nic zrovna nebude a kde spat... /spanek par lidi preferuje, osobne jej povazuju za prezitek ))) /
No a kdo by nesouhlasil,když to má kousek od baráku,jedině vůl nebo né...No jelikož to bude asi v termínu kdy nebudu v ČR tak vám můžu popřát jen pěknou zábavičku!!!
mno ja sem taky pro ... kdyz se k tomu koupi nejaky to prase a nejakej ten "podnikatel" tam priveze nejakou "restauraci" tak by se to urcite nejak dalo.
Originál zaslal rene kurc No a kdo by nesouhlasil,když to má kousek od baráku,jedině vůl nebo né...No jelikož to bude asi v termínu kdy nebudu v ČR tak vám můžu popřát jen pěknou zábavičku!!!
no myslel jsem to spíš kůli tomu letišti, ale to je jedno, pojedu tam kde něco bude
co se chlastu a žradla týče,,,,tak myslim že tohle chce nechat na naky restauračce,bufíku nebo neco takovího v nakym kempíku-----maj tam vybavení,,co nevypijem prodaj atd.----už vidim jak si nekdo rve do bawa zamaštenej gril. no a vodhadnout kolik toho nakoupit?nevim.muj nazor,,,domluvit v kempu např..bude nas 30.----zaloha tolik a tolik----pošlem zapisny
(zalohu)tomu kdo by to obednal složenkou.a mame po starostech....a mužem si užíííívat.nebo blbost????
blbost to neni....neco na tom je, ale chtelo by to znat majitele....nebo by stacilo aby to nbyl ocas (nic osobniho ocasku ) a dylo by se s nim domluvit.....pokud to bude v rijnu tak by to totoz mohl byt problem.....tak ted uz jen sehnat kemp u letiste a je to :gopivo: :gopivo: :gopivo: a pokud mozno datum zari/rijen ze zacatku at mam po vyplate
Byl jsem v sobotu v Kunovicích na Extrem tuning deji a moc se to tam bavorákama nehemžilo.:hmhm: Měl jsem zatraceně málo času a už kolem 10 jsem musel vypadnout, přesto jsem si všimnul, že Vás tam pár bylo. :huuu: Chlapi, já vás vůbec neznám, jsem čerstvý bavorákmen, teprve před týdne jsem koupil od Paula toho jeho 325 TD(s) krasavce.. no a proto bych byl strašně rád, kdyby jsme se někde hromadně potkali! :klub: Nejlepší by, ale fakt bylo, kdyby to bylo někde uprostřed ČR a je fuk jestli v září nebo říjnu..
Originál zaslal Janis Byl jsem v sobotu v Kunovicích na Extrem tuning deji a moc se to tam bavorákama nehemžilo.:hmhm: Měl jsem zatraceně málo času a už kolem 10 jsem musel vypadnout, přesto jsem si všimnul, že Vás tam pár bylo. :huuu: Chlapi, já vás vůbec neznám, jsem čerstvý bavorákmen, teprve před týdne jsem koupil od Paula toho jeho 325 TD(s) krasavce.. no a proto bych byl strašně rád, kdyby jsme se někde hromadně potkali! :klub: Nejlepší by, ale fakt bylo, kdyby to bylo někde uprostřed ČR a je fuk jestli v září nebo říjnu..
ahoj
mno sak jsem tam taky byl zemedelskym strojem a Rudosh Focusem.....
jinak vitej mezi nami, nadsenci, uvidis, ze po par dnech tady ti bude jedno, jestli je sraz uprostred nebo na kraji
Originál zaslal Janis Byl jsem v sobotu v Kunovicích na Extrem tuning deji a moc se to tam bavorákama nehemžilo.:hmhm: Měl jsem zatraceně málo času a už kolem 10 jsem musel vypadnout, přesto jsem si všimnul, že Vás tam pár bylo. :huuu: Chlapi, já vás vůbec neznám, jsem čerstvý bavorákmen, teprve před týdne jsem koupil od Paula toho jeho 325 TD(s) krasavce.. no a proto bych byl strašně rád, kdyby jsme se někde hromadně potkali! :klub: Nejlepší by, ale fakt bylo, kdyby to bylo někde uprostřed ČR a je fuk jestli v září nebo říjnu..
Člověče tos měl dojet za nima, Paulovo auto by nepřehlídli. :bigok: