Originál zaslal stealth "Jen v pripade ze tam bude draha ( letiste atd.)" + hafo spojkovejch vobložení ... :mhihi:
bral bych nekde stred, treba ten trebic nebo okoli
btw. ten datum v to zari, no pokud zrovna neprileti bracha z iraqu tak prijedu, pokud jo, tak nevim. Bude zalezet na okolnostech, ale rozhodne me to bude stvat.
No já přijedu kamkoliv no ale to Brno a okolí by bylo spravedlivější akorát 19.září jedu teprve na dovču tak prosím až na Františka!!! Aspoň už nebude takový vedro,tím pádem to líp pojede a bude víc času na organizaci.A nebo před tím 19.9.
Originál zaslal rene kurc No já přijedu kamkoliv no ale to Brno a okolí by bylo spravedlivější akorát 19.září jedu teprve na dovču tak prosím až na Františka!!! Aspoň už nebude takový vedro,tím pádem to líp pojede a bude víc času na organizaci.A nebo před tím 19.9.
radsi az po, ja jsem do 15. na dovce, jestli pak prileti bruders tak zase nekam zajedem.. takze v to babi leto
bylo by dobrý aby tam byl kemp nebo penzion i letiště, jinak nemohu 27.9. a pak 25.10. byl by lepší střed republiky, aby mohli dojet i moraváci, že :walk:
Jak už jsem psal ve vedlejší diskusi, Třebíč je ok, a pokud se vrátim včas z NATO Air Meet v Poznani, tak bych určitě přijel. Navíc budu mít určitě spoustu peněz z diet, takže bych se mohl rozšoupnout
tak semnou se počitat může!!jsem pro každou špatnost!----ale mam podmínku co se týče vzdalenosti a místa:musí to bejt mezi břeclaví a aší.:bigok: :bigok:
Originál zaslal afterburner Jak už jsem psal ve vedlejší diskusi, Třebíč je ok, a pokud se vrátim včas z NATO Air Meet v Poznani, tak bych určitě přijel. Navíc budu mít určitě spoustu peněz z diet, takže bych se mohl rozšoupnout
asi taky budu vojakem..... jakou ze to mas hodnost?