Ja uvazoval estli by nebylo lepsi jet treba uz v patek rano,nekde se vyrochnit u vody a pak se vecer nekde ozrat a provetrat rostenky. A v sobotu rano vklidu vstat a vyjet.....Myslim ze to ale domluvime po telefonu. Teda az budu vedet ze budu zdravy a budu moct jet.
No hoši ja se modlím,a? to mám do pátku hotové,dneska jsem se stavil do lakovny a že prý to snad bude,tak jsem mu řek ,že jestli mi to neumí říct jistě tak to odvážím.Tak že prý jo!!!Takže budu v pátek do noci strojit a leštit.No a výjezd tak v 5.30h v sobotu ráno.
no takže se potkáme až v Lánově, v kolik tam asi dorazíte chlapi ?
:bigok: bude se přenocovat, ono sprint mezi hořícíma sudama je docelal luxus, mám jenom strach jak to tam bude s místem je to tam docela malý :walk:
Originál zaslal Klakson no takže se potkáme až v Lánově, v kolik tam asi dorazíte chlapi ?
:bigok: bude se přenocovat, ono sprint mezi hořícíma sudama je docelal luxus, mám jenom strach jak to tam bude s místem je to tam docela malý :walk:
ve 14.00 počitam že vyrazíme.tak snad na těch 15.00 jsme v Lánově.každopadně na těch 10 aut to vydim,,,,,,,,,tak kdyby---náky místečko-co?podržet.co?----dveře u káry máš dlouhý-ták je pořádně votevři,a drž fleka!!:D -----------no spacák by to chtělo.:gobeer:
Originál zaslal george Ahoj pane, dorazim do Semil asi až v noci, tak mne budeš muset v sobotu vzbudit. A nezapomeň na to, že potřebuju tak dvě hoďky na probuzení.
ráno tě prozvonim!!:D TŘIKRÁÁÁÁT,,!!!!!!!!!:D (nezapomen na samolepku):gobeer:
Originál zaslal beemwex ve 14.00 počitam že vyrazíme.tak snad na těch 15.00 jsme v Lánově.každopadně na těch 10 aut to vydim,,,,,,,,,tak kdyby---náky místečko-co?podržet.co?----dveře u káry máš dlouhý-ták je pořádně votevři,a drž fleka!!:D -----------no spacák by to chtělo.:gobeer:
tak nic bude tam jenom do pozdního odpoledne, jedu večer s mušlema na kalbu ony řídí to bude prča :mhihi: