to Béďa, mcfil, M3,Milo : komu se to přeci jen povede zkuste dorazit v pátek, nyní se počet pohybuje okolo 14 lidí, když byste dorazili, byl by to po delší době opravdu maxi regionálek :klub:
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Takže naostro - regionál únor
- TT
 - Klubové ID: 124
 - Kontaktovat uživatele:

aby se to nějak uzavřelo... po domluvě s Robertem(který si bere v pátek dovolenou) bych to uzavřel asi takto, můj hlas ze čtvrtka a omylný Klasonův hlas převedu do pátečních hlasů, pak se tady skóre vyvynulo takto: čtvrtek -4, pátek -5, pátek v počtu hlasů zvítězil.   
to Béďa, mcfil, M3,Milo : komu se to přeci jen povede zkuste dorazit v pátek, nyní se počet pohybuje okolo 14 lidí, když byste dorazili, byl by to po delší době opravdu maxi regionálek :klub:

BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i

Ne vždy ted je to poprvé kvůli nesrovnalostem z lednového srazu. Pro mě je to pořád 6:3, když se přesune Shrekův hlas ze čtvrtka na pátek tak je to pořád 5:4 pro čtvrtek, ale chci taky vědět co ostatní, aby mě nikdo nenařknul, že tady tvrdě prosazuju čtvrtek páč mi to sedí.  Takže podle mě je to čtvrtek 18:00 CčM dole na parkovišti před GIGA Sportem (pro ty co jedou prvně).

- 
				Milo