Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
No to zas' bylo něco... (komentáře k II. srazu)
Originál zaslal Shrek
Mimochodem, volal mi majitel trávníku. Vyňadřil se něco ve smyslu 3 litry za trávník. Za prvé jsem mu hned zčerstva vyčetl, že má provozáka nahovno, že kdyby tam zůstal, mohl mít kšeft jak hrom. Za druhé že někteří zaplatili, aniž by přespali či něco podobného (a v případě mém - aniž by se tam byli schopni vejít). Když odvětil, že ho to nezajímá, že on je jen majitel, odpověděl jsem mu ve stejném duchu, že já jaksi nemůžu mít odpovědnost za trávník ani za nikoho jiného, anžto jsme všichni svéprávní a plnoletí.
jestli tu louku s dirama jako po praseti naziva travnikem tak ja jezdim v Murcielagu:eek:
Originál zaslal TT
Jooo, to za dva roky budeme muset vyrazit za hranice, poněvádž ČR bude jeden velkej křížek:D
:cuz: :cuz: A myslíš, že nám za kopečkama udělají taky tak úúúžasnou sviňu jako tady? :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
(Já se na ten obrázek nemůžu dívat, hned mám slin plnou hubu!) :xicht:
- Přílohy
-
- scaner-052.jpg (65.62 KiB) Zobrazeno 2350 x
-
- scaner-052.jpg (65.62 KiB) Zobrazeno 2350 x
Byla to kurewsky povedena akce az na ty zmrdiky na te chalupe.
Pavlovi se libilo taky,takze se uz snad vychysta jeho novy Bawo.
Jinak v Krizanech sere pes na travnik a mame tam stale otevrene dvere dokoran. (priste treba se strip show???)
Ucta Ulicnikovi, Biene Maja me rozsekala nejvic.
Fakt dobrej vikend...................
Pavlovi se libilo taky,takze se uz snad vychysta jeho novy Bawo.
Jinak v Krizanech sere pes na travnik a mame tam stale otevrene dvere dokoran. (priste treba se strip show???)
Ucta Ulicnikovi, Biene Maja me rozsekala nejvic.
Fakt dobrej vikend...................
Originál zaslal TT
Jooo, to za dva roky budeme muset vyrazit za hranice, poněvádž ČR bude jeden velkej křížek:D
KUA tak ak FAKT tak pote na SLOVENSKO nech to mam blizsie... PS : tu stejne kazdy vsetko likviduje takze by sa z travnika atď asi nikto nerozrušoval... stejne je tu BORDELLLL
skusim napisat do snivajte s nami nie ??
- TT
- Klubové ID: 124
- Kontaktovat uživatele:
to ebalaz: Neber to osobně, před sedmi lety jsem byl v Martine, zaparkoval jsem před hotelem na náměstí, v boční uličce a ráno jsem měl auto na špalkách-doslova (špalky 25 cm vysoký) a nebyl jsem sám dokonce i jednu Schade zuly-asi Martinská mafie. Musel by si najmout ochranku a nakoupit ostnáč aby nám ty naše mazlíčky nikdo neupravil k obrazu mého 7 let starého,špatného snu. Dnes už bych zuřil, tenkrát jsem tam byl Ibizou ale dnes :gun12: :gun09: No já si osobně myslím, že těch křížků v ČR ještě moc nemáme a určitě nás ještě na mnoha místěch přívítaj s nadšením-nevědí co jsme zač.:angel2: :angel2::devil2: :devil2:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i