Já tam přifrčim až nejak okolo sobota ráno-dřív opravdu nemůžu :bigcry: .Ozvu se až se budu řítit k místu,abych zjistil jestli už jste v Týnci nebo vás posílá Paul do AZERBAJDANU :ucta: :ucta: :bigok:
Co to je Azerdbadzan!?! (kromě malé zemicky v bývalým Rusku)? Jo včera jsem se domluvil s Dafem, že i když jsem ty šestnástky na buárnout ještě neviděl tak nějaký vyberu a jeden pár vezmu. Pro případ.:bigok: Jinak když se nestane nejakej průser tak přijedu večer - nebo v noci.
mno to mas tak
paul kterej po prohyrene noci vytuhnul a my kteri po prohyrene noci sledovali vyjizdeni travnateho kopce....
jsme se ho asi po hodine jali budit
vymena probehla asi takto ::
"paaaaulee vstaaavej...." (cloumani paulem)
"... mmmehhoouugrr tahnete do azerbajdzanu!!" )
chlapi zastavím se už dnes, jedu do Náchoda a Pardubek, tak vás přijedu zkontrolovat, budu asi okolo 17:30 v Pardubkách, tak se pak někomu ozvu kde jste. No a pak až v tu sobotu.
Originál zaslal mcfil Kvalitka to byla až na tu moooc dlouhou sobotu, která začala už v pátek:lool: :hehehe: :silly:
Jak jste to tam zvladli? V nedeli rano?
Ja mel naplanovany odjezd jiz v sobotu vecer/vnoci... Kluci se pridali, ze se zdekujou do Praglu taky... Jen malokdo jste tam zustal do nedele. Byli jste na msi v kostele?
:gobeer:
Originál zaslal DaF Jak jste to tam zvladli? V nedeli rano?
Ja mel naplanovany odjezd jiz v sobotu vecer/vnoci... Kluci se pridali, ze se zdekujou do Praglu taky... Jen malokdo jste tam zustal do nedele. Byli jste na msi v kostele?
:gobeer:
Ti dva měli po mši už večer. V noci jsme jim tam s Milem vlítli, uzmuli Balantinku a uchlastali se sami.
Toho sobotního večera byla škoda. Mohli jsme ještě :gobeer:
Moc me stve, ze jsem s Vami nemohl zustat dele.. Jinak receno ja penize nesehnal zadne, akorat ten muj kamarad co tam byl se mnou pustil litr, ktery se behem one soboty rozpustil ve forme benzinu.. Ale i tak to bylo super a doufam, ze se na me nezlobite..