Mně dvojka stačí, mám to za humny. Jak už jsem říkal Citrusovi, 520,- za dva dny ubytování + 500,- minimálně projíte. 200 je startovný na sprintu, do kila vlezný na Flamenga. Zbytek pití (PHM pro auto i člověka). Prase se bude dělit rovným dílem podle toho, kdo do něj půjde - počítejte průměrné ceny v Chrudimi (200 g krůtí steak na grilu+omáčka~300g vepřový steak na grilu+omáčka~100 Kč), ještě to upřesním.
no stou spanilou jizdou by me tak nemrzelo(je to lod jako prase ) ale stvalo by me to že by nikdo neobdivoval moje krasne rodinné auto hhehhe(jenom fór)no nejak to promyslím kdyby to nekomu nejak zvlast vadilo tak at dá vedet
Hele, teď mi volali, že mají přesně 12 míst volných v tomhle penzionu (já můžu kdyžtak přespat doma ve Slatiňanech - mám to 15 km) a jsou napevno rezervovaný pro nás. Kdyby nás přijelo víc, říkali, že pro ně není problém zajistit další ubytování hned vedle.
To je dobre,protoze ja asi prijedu taky ve dvou (s kamosem).Jo a prijede taky Petr M5. A je blbost,aby si jezdil domu.:shit: To jsem mohl ja v Krizanech taky.Takze na to zapomen.Si?
Originál zaslal Paul-c [B]To je dobre,protoze ja asi prijedu taky ve dvou (s kamosem).Jo a prijede taky Petr M5. A je blbost,aby si jezdil domu.:shit: To jsem mohl ja v Krizanech taky.Takze na to zapomen.Si?
OK, myslel jsem jen na nejhorší variantu. :bigok:
:gobeer: Super, to tedy vypadá, že koupíme to selátko zhruba pro patnáct lidí, aby mělo tak 20 kilo...
Sobeslav se ozval, ze prijede taky? Tak to je super. To dela 13 aut.To uz jde.Minule nas bylo taky tak.:bigok: Jeste kdyby mohl Klakson a byla by to pecka.
Ass it seems měl bych mít po kupě káru No.2, která už za něco stojí,takže bych mohl přiject taky (chňápej-dojedu! tzn. nepotáhnou mě ani nepojedu na odtahovce jako obvykle). Každopádně dám ještě vědět napevno,jestli jo/ne. Zatím.
U me pocitejte take +1, vemu kamose, ktery se mnou jezdi na vsechny tuning srazy atd. Uz se moooc tesim na akci, zeny, spanilou jizdu a vubec na Vas vsechny...