Já bych byl jen a jen pro, ale chce to fakt minimálně 15 lidí. A to by museli být teda jedlíci. Jinak 20 i víc. Shreku, jak jsme na tom s účastí? Šlo by to?
Dneska to zjistím, jaké jsou možnosti. Gril na terase má a normálně na něm v létě dělá... prakticky by záleželo jen na počasí.
15 lidí snad schrastíme, na na jedno předuzené sele, ne?
Moment, :nene: jestli budete chtit to preduzene selatko, musim to vedet do stredy. Ve ctvrtek 15.08. odjizdim do rajchu, tak abych stihla zaukolovat lidicky. A my se pak mohli napapat. :mnam:
nevim asi snad i ano
ja to vidim v adminu fora kdyz budu mit naladu a cas tak bych mohl zkusit implementovat results...
ovsem nespechejte...
Tak honem implementuj implementátore Ne, nespěchej. Zatím je v anketě vidět aspoň počet lidí a to myslím stačí. Jména nepotřebujeme. Ledaže by někdo odmítal jíst. To bychom potom museli udělat... ne, já to neřeknu... ale musím... přece... no je to tak... museli bychom udělat další anketku brrrrrr, už je to zase tady. :yep2:
Originál zaslal Schóva Moment, :nene: jestli budete chtit to preduzene selatko, musim to vedet do stredy. Ve ctvrtek 15.08. odjizdim do rajchu, tak abych stihla zaukolovat lidicky. A my se pak mohli napapat. :mnam:
Víš, u tady nás se taky rodí uzená prasátka, ne jenom u vás v Hořovicich.
Originál zaslal Shrek
Víš, u tady nás se taky rodí uzená prasátka, ne jenom u vás v Hořovicich.
byla by pochopitelne kravina tahat prase az kdoviodkud...
aspon nekdo tu racionalne mysli
p.s: takze kdyz bude 12lidi tak prase nesnime a kdyz 15 tak jo? mno nevim rekl bych ze je uplne jedno kolik presne, kdyz to bude stejne nebo vic nez v Krizanech tak bude opet velka pohoda
Mozna by ani neslo o to odkud, ale za kolik. Ale je mi to uprimne jedno, jen aby si zas nekdo(vid Krizniku) nestezoval, ze neni ze strany ostatnich zadna aktivita. Neber si to moc na telo, nerada bych se s nekym dohadovala do rana :hehehe: :heee: :mhihi:
prase je dobrej napad ,a 10lidech ho sniš tak rychle že se budes divit,taky zaleží jestly kupuje živou vahu nebo mrtvou vahu ale problem by v tom nemel bejt.:gobeer: :gobeer: :zmateny: