na to je expert nejakej "ing.", kterej opravdu genialnim zpusobem vymyslel odtokovy kanalky celyho predku ...
kazdopadne uz nastesti problem nemam
nicmene v letnim parnu byla sprska na nohy docela cool vychytavka
To asi jo. Taky jsem se divil, proč jsou ty kanálky tak strašně zúžený. Asi předpokládají, že se s BáWem bude jezdit tak rychle, že tam žádnej lísteček ani smítko nezapadne
Ale jinak "ing." odvádějí dobrou práci, né? Jinak by jsme v tom tak nadšeně nejezdili. :bigok:
Tak jak se libil srazik v Pardubkach? Ja jsem si ulitl hlavne na sprintech Byl poradny parak a pres male problemy s motorem jsem si to stejne uzil Behem dneska dodam foto a pokud je zajem, tak i nejake video
Citrus : Mam problem :dunno: , video :super: je O.K :bigok: , ale fotky neeeee. Ani obrazek, jen .txt, pro mne nesmyslne obrazce a pismena. Co s tim?? HELP ME ! :help:
Originál zaslal Schóva Citrus : Mam problem :dunno: , video :super: je O.K :bigok: , ale fotky neeeee. Ani obrazek, jen .txt, pro mne nesmyslne obrazce a pismena. Co s tim?? HELP ME ! :help:
Jo,to uz mam taky stazeny, neni to vubec spatne . Jsem zvedava na ostatni. Uz aby bylo CD. Doufam, ze to bude driv nez budu muset do "rajchu", tam nebudu na netu a to bude docela problem. No, necham se prekvapit.