Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Reakce na tuning party 2002

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Kriznik

#21 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal DaF

NO TO SI DELATE JENOM PRDEL! Ja myslel, ze ta kara nema vykon. A ze to proste jen nejede. Tak jsem teda musel dojet do HK a totalne to zkurvit tam?! :-/ Ale to ne... Tohle ne.

jasne ... 325i nema dostatek vykonu aby urvala 225tky :D
nekdy mi prijde ze porad sedis ve svy 318i ... protoze jinak bys to nerval mermomoci i na 3jku ... to ze klouze spojka poznas okamzite na otackach na plynu a celkove to vycitis kdyz neco takovyho delas... to ze ti to nekdo nerekl neni duvod zes to odkurvil v HK...

:)
DaF

#22 Příspěvek od DaF »

Ja fakt nevedel, ze mi spojka prokluzuje... Ja jsem asi takova nula, ze to nepoznam, krom toho kdyz to poznali kluci, tak mi to mohli rict, alespon bych vedel, co si k tomu muzu dovolit a co ne. Takhle jsem si to dost oddelal a zkurvil...
Proste jsem si myslel, ze ten prenos vykonu na kola, kdyz jsem to vokouril, je normalni... a nebyl, ztracelo se to na spojce, coz ted vysvetluje, proc to ne a ne zahrabat... Vysvetluje to taky to, proc si vysichni mysleli, ze stojim na spojce a ze ji nepoustim do plneho zaberu... No, on ji nepoustel do plneho zaberu motorvy olej... To jen tak na vysvetlenou...
Kriznik

#23 Příspěvek od Kriznik »

a nemel si v provozu ASC? :)
DaF

#24 Příspěvek od DaF »

Originál zaslal Kriznik
a nemel si v provozu ASC? :)

Nevim, kdo z Vas ma zkusenosti s ASC... Ale ja si proste poridil auto, ktere je touto funkci vybaveno. (Nevim, proc to mam porad na taliri :-) , ale mohli jste kdokoli prijit a vysvetlit mi, jak a kdy je to funkcni a kdy ne) Ja si na to musel nejdriv prijit, jak to vlastne funguje (jako ze kdyz je kontrolka zhasnuta, je to zapnute a kdyz ji spinacem rozsvitim, ASC se deaktivuje). (no, taky jsem myslel, ze by bylo normalni, kdyby to bylo opacne) Ale prisel jsem na to a od te doby to tak pouzivam. Tudiz, kdyz chci kravit a zahrabat si, tak ASC pochopitelne vypinam.
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Lukáš »

JFK jma vyfocenou karu ve śvětě motorů jak pali gumy co dneska
Odpovědět