Originál zaslal LOPOLO regionalek bude myslim posunutej pokud se nemejlim ... ale urcite to proberem
Jo,neco takoveho jsme zrovna vcera resili s LukasemH, ale vlastne jsme k nicemu nedosli. Nakonec diskuse kdy bude?? nebyla doresena. TAK JAK TO BUDE??? Zkusime to poresit.
No tak jak ctu Vas rozhovor, je jasne, ze nejedu, je to bez bab!!! Aspon se nemusim trapit, stihneli me opravar auto ci ne... :zmateny:
Tak si to tam kluci uzijte, hezky se bavte a pamatujte na slusne vychovani, kdyz sve zeny a pritelkyne nechavate doma :mhihi:
Originál zaslal slunicko No tak jak ctu Vas rozhovor, je jasne, ze nejedu, je to bez bab!!! Aspon se nemusim trapit, stihneli me opravar auto ci ne... :zmateny:
Tak si to tam kluci uzijte, hezky se bavte a pamatujte na slusne vychovani, kdyz sve zeny a pritelkyne nechavate doma :mhihi:
je to bez bab vlastnich : tzn. ze pro tebe to plati obracene bez pritele
Originál zaslal slunicko No tak jak ctu Vas rozhovor, je jasne, ze nejedu, je to bez bab!!! Aspon se nemusim trapit, stihneli me opravar auto ci ne... :zmateny:
Slunicko, nenech me v tom, alsepon tam nebudu s nima sama. Uz jsem se predbezne domluvila s Lukasem H.,ze me vezme, kdyz mi chybi auticko.
Schóva já Ti nevím, autíčko zatím taky nemám a nevím jestli do srazu bude, já tam fakt chtěla jet s přítelem, nechce se mě samé a sami 2 ženské na tolik chlapů, víš co to bude??? Dívat se na ně, jak mají své lásky (bawitka) u sebe a my nic?! Ne ja bych žárlila nemět svoje bawo sebou a přítele taky... nevím fakt nevím...
No,muj milacek - auticko, zustalo memu ex-,tak si ted chci pockat do pristiho roku.Mam uz vybrano v rajchu,ale po novem roce uz beze cla.Je fakt,ze me svrbi rucicky,kdyz jen pomyslim na volantik,ale co se da delat.