Damo a panove,
do celorepublikoveho srazu se asi nedostanu na net, protoze budu ruzne v pohybu.Vse plati tak, jak je domluveny.Slozil jsem tam zalohu, tak koukejte prijet.Kdyby byl nejaky problem nebo jste meli dotazy,tak telefon na me mate v mailech nebo zavolejte Kriznikovi.Jinak Kriznik me bude presne informovat, v kolik domluvil sraz na patek u te Hypernovy.
A ne at nekdo rozsekate do ty doby karu jako Ulicnik.Snad to bude mit do te doby o.k. Zatim cau.
To Kriza: ozvi se a po srazu tenhle prispevek smazni.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Upozorneni!
Nojo, Ulicnik je ale peknej ulicnik... Rikal, ze to ma tak na jezdeni a na litacku kolem bloku... A kdyz na to poridil novy kola, tak uz se s tim odvazil dal... Ale ja myslel, ze je to jen o par bloku... A on hnedka na dalnici...
Dave, soucitim s Tebou, protoze ted mam karu taky v troskach a nefunkcni... Bude to stat docela dost vaty a budu delat vsechno proto, abych to mel ready do srazu. Pokud se mi to podari, tak bych Ti rad nabidnul, aby jsi jel se mnou na srazek. Vezmu Te...
Dave, soucitim s Tebou, protoze ted mam karu taky v troskach a nefunkcni... Bude to stat docela dost vaty a budu delat vsechno proto, abych to mel ready do srazu. Pokud se mi to podari, tak bych Ti rad nabidnul, aby jsi jel se mnou na srazek. Vezmu Te...