Tak jsem si panove dnes hral s VGA - jejim vstupem a s pripojenou kamerou... Sedel jsem u toho peknou dobu a pomalu, ale jiste se s tim ucil... Vim, ze jste velice netrpelivi a ze ocekavate video ke stazeni kazdym okamzikem... A prave proto jsem pro Vas pripravil tuto malinkatou lahudku v podobe nahlednuti v souboru AVI.
No a jeste jsem nevydrzel nevenovat se zatim nasi jedine M3 v klubu... Takze jsem grabnul jednu jeji pradaicku a v celkem vysoke kvalite umistil na web:
Originál zaslal Paul-c Teda Dafe,kongratulejsn. Vypada to gud. Kdy budou dalsi?
az se vyspi odpadl nekdy kolem pul paty
a taky az prijde na to jak udelat music nekde ji ztlumit pustit origo zvuk a pokracovat v muzice a taky pomer stran az vychyta ty prvni videa mi prijdou vyssi nez sirsi
auta vypadaj jako hyiundaje nebo jaxe to pise
Originál zaslal DaF No a jeste jsem nevydrzel nevenovat se zatim nasi jedine M3 v klubu... Takze jsem grabnul jednu jeji pradaicku a v celkem vysoke kvalite umistil na web:
No, mě to tam taky nechce pustit! Když tu adresu odkliknu, tak to stránku nezobrazí a pochvíly naskočí messagebox, a? zadám username a heslo pro přístup na http://www.tuning.cz!?
Když dám uložit jako, tak mě to hlasí, že server nemůže najít nebo otevřít!!
Nevim proc DAF zvolil tak dementni codec .(DivX je v klidu ale mohla to bejt treba 4.x a ne beta 5 ).. musite si ho stahnout a nainstalovat. Az se mi to dostane do ruky, pripravym par variant kodovani.