Originál zaslal Kriznik Vyhovuje vsem patek? (i mimoprazskym?)
posuneme to, pac Robert ma volno v patek a DaF asi bude bez kary. ..
a ja zkusim udelat do patku na aute mensi upravu v osvetleni
ok?
Omlouvam se,ale jedu ve ctvrtek vecer na soustredeni, takze to necham na priste nebo zase mimo ofiko sraz. Jinak by me vic vyhovoval ten patek. A super by bylo, kdyby se to posunulo o tyden. To bych tutove v patek prijel.
Jinak hlasovani se neucastnim, kdyz neprijedu, ale hlasoval bych pro CCM a kolona do Radotina.
No uvidim, snad by to slo, aspon se budu moct v sobotu vyspat...
Ale prijde mi nesmysl, abych jel na Cernak a pak zase zpatky do Radotina, kdyz vy tam stejne pojedete....
Omlouvam se,ale jedu ve ctvrtek vecer na soustredeni, takze to necham na priste nebo zase mimo ofiko sraz. Jinak by me vic vyhovoval ten patek. A super by bylo, kdyby se to posunulo o tyden. To bych tutove v patek prijel.
Jinak hlasovani se neucastnim, kdyz neprijedu, ale hlasoval bych pro CCM a kolona do Radotina.
Originál zaslal LOPOLO Ja to snad nejak zvladnu mno .. bojim se ze v patek nebude mit cas vic lidi nez jenom ja
jedinej kdo se mi neozval je zatim filip
jinak
ja, ty, jfk, daf (pokud bude mit auto), lukas, ulicnik, honza, paul-c (mozna)
(ostatni nevim, neozvali se)
vypadaj ze muzou...
Originál zaslal mistr Nazdarek pánové, já jsem tu nový a docela rád bych se přijel na sraz také podívat. Může mi někdo říct kdy, kde a v kolik se to koná?:hopik:
zatím to vypada takto:
tento pátek od 17:30+ na parkovisti Village Cinemas CČM
no a budem tlachat a pak pojedem do Radotina na motokary
koukam ze jsi z Berouna a tak by asi bylo jednodussi kdybysis dal scuka s klukama na Zličíně
a budto prijedete vy za nama a pak pojedem kolonu, nebo my za vama...
Prosimte Krizniku vem to logicky, nebude lepsi kdyz pokecame na Zlicine kde nas bude daleko vic? Stejne se pak vsichni presuneme do Radotina... Beru si sebou dvoje kola, takze je hodlam nekde spalit a myslim ze na Zlicine je na to dobry parkoviste...
Originál zaslal Lukas H. Prosimte Krizniku vem to logicky, nebude lepsi kdyz pokecame na Zlicine kde nas bude daleko vic? Stejne se pak vsichni presuneme do Radotina... Beru si sebou dvoje kola, takze je hodlam nekde spalit a myslim ze na Zlicine je na to dobry parkoviste...
hele proc to vypada tak, ze to organizuju ja??
(pouze jsem tu pretlumocil duvod proc patek a duvod proc ne zlicin)
to za prve ...
za dalsi ty zase musis uznat ze bejt na zlicine on nejakych 18 do nejakych 21-22 kdy se odeberem na kary je pitomost protoze tam neni kde bejt (v tom kafi je to celkem neprimerene drahy)
a drasat auto za plnyho provozu parkoviste u IKEI asi tezko muzes....
Proc az v 21h ? Myslel jsem ze pokecame nekde na parkingu ja tam vorvu kola a pojedem do Radotina, taky nerikam u Ikei, myslim tam jak se delali srazy ATC... Tam je pusto a prazdno...