jsi mohl brnknout, já bych dorazil.
By nás tam mohlo přijet taky víc, co vy ne to ostatní :bigok: nakoupili by jsme pifé :gobeer: a dali řeč :meleme: , no a pak :drink: :ble: :spim:
ta vaše borovička to jsou jatka, to je na mě moc, to raději domácí slivovici , mám ji doma dost, no teď už moc ne, mladý to nechutná ona se prí potom :ble: :mhihi: všiml jsem si na fotkách že jsi tam nestihl dát lištu na sklo? došla v poho ?
to JFK:asi to sem nepatri ale pisal som ti a neviem ci si to dostal.chcel som ta poprosit ci by si mi nemohol odmerat tu vysku zadneho lemu blatnika od zeme.dik
2 negativ: spodek tý lišty vemeš brusným papírem, sklo odmastíš, a pak nejlépe asi na sklo uděláš takový bobky lepidlem na lepení autoskla (pozor rychle tvrdne), pak ho napasuješ a musíš to nechat alespoň přez noc nečím stažený. Je to jediná možnost, jinou neznám. já to mám 100% taky tak. Nebo vem náčiní do Pávova a já ti s tím helpnu, ale když jsem viděl tvoje auto tak si myslím že tohle zvládneš levou zadní, moc pěkně jsi ho udělal, hlavně ta kapota je super.
vacsinu ma na svedomi nas dvorny klampiar ale roboty s tym bolo naozaj dost.ja som sa zvacsa trapil s podvozkom,interierom naraznikmi a podobnymi zalezitostami.