Jo bylo to dobry. A vubec nejlepsi byly ty kary. Musime to brzo zopaknout. Jinak ta SPZka je masita.Jenom nevim, jakou bych s ni mel v Liberci zivotnost do odchytu. Hadam tak jeden den. Moje auto uz je tady v te vesnici moc zname. Do kolika jste vydrzeli?
Tak jsme dneska jeli zase na káry:gobeer: JFK, DaF a Křižník. A mám novej rekord:D Nejdřív 1:13.2.. a potom jsem se dozvěděl, že na tu rychlejší s vejfálem musí mít člověk čas 1:12.... Tak jsem zajel v druhý jízdě 1:12.95.. :gobeer:
Originál zaslal Kriznik to jsem si vymyslel
ale enge je trouba, tak bych se tomu ani nedivil
Mam na Engego podobny nazor... Proste duverujte profesionalum - viz jeho trapna reklama na AAA... Kdyz vylejza z ty formule a sundava si tu helmu... No proste je to cely k smichu! Jeho reklama v radiu - to je jako kdyz mluvi malomocnej... Nebo clovek ZTP. Proste sorry, ale hlaska, ze je to trouba, SEDI ! No ty vole, tohle je smajl: :prd: !!!
tenhle smajl je presne pro tebe, abys mohl vzdavat hold moji barve
Tvoje barva je fakt dobra... Zvlast po tom, kdyz jste to s Robinem nalestili... Ale musim ti rict, ze Sobeslav se svoji temne modrou preletovou metalizou zatim vede... A prave jeho barve patri poklona... Cerna perlet taky neni spatna, ale ta modra me dostava!
Mam na Engego podobny nazor... Proste duverujte profesionalum - viz jeho trapna reklama na AAA... Kdyz vylejza z ty formule a sundava si tu helmu... No proste je to cely k smichu! Jeho reklama v radiu - to je jako kdyz mluvi malomocnej... Nebo clovek ZTP. Proste sorry, ale hlaska, ze je to trouba, SEDI ! No ty vole, tohle je smajl: :prd: !!!
Jo, to je fakt. Je to picus.Jen me tak napadlo, za kolik ma ten okruh, kdyz ho JFK udelal za 1:12.
no enge mi nevadi, že huhna??? nobody is perfect. a reklama na AAA bohuzel povinost, je to jeden z jeho sponzoru, neco jako Jagr pred lety a Česká pojištovna.
Bohužel AAA se serou všude se svejma nakradenejma penězma a některym lidem nezbejva než tvrdit jak sou dokonaly(Loprais). Ale taková Machálková ta to dělá jenom pro prachy