Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Články v časopisech, na internetu, ap.
Zpráva
Autor
Dave
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Dave »

Tak dneska jsem se půl dne hrál a dal konečně něco do kupy - je toho 8 minut - zhruba 1/3 - zatím jsou tam sprinty - ještě projížďku a pak drásání! Hotové dílko bych viděl na nějakých 25 minut - aby to nebylo zbytečně dlouhé!

Jde to celkem fajn - vidím to ještě na takové 2 dny práce - ovšem nebyl bych to já aby se neobjevil nějaký ten zádrhel - dnes mi volali a musím zase na 10 dní odjet mimo naši milovanou vlast - jako na potvoru! Takže pak to už zfouknu! Hlavní je začít - ale daleko důležitější je dokončit to! (Někteří by mohli vyprávět . . .)

Lidičky co jsem přinutil se na to podívat to hodnotili slušně takže pak jsem zvědavý na ostrou kritiku - která jistě bude! (Někteří by mohli vyprávět . . .)

Komu to mám potom poslat - na CD - verze avi; mpeg; případně jinak
Kriznik

#22 Příspěvek od Kriznik »

pak me msgni dam ti acces ke me na server :]
JFK Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od JFK Čestný člen »

s těma gumama to byl fóóór, ale když bude třeba, dám vědět:):ucta: :D :bigok: :gobeer:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Kriznik
[B]pak me msgni dam ti acces ke me na server :]

Už jsem doma - trochu dřív než jsem myslel ale není to na škodu! V noci cestou domů jsme měli měnší příhodu s divočákem - ve 100 km/h s námi dělal berany berany duc - no chudáček neustál to!!! Kolegův Peugeot 306 to odskákal nárazníkem, chladičem, chladičem klimy, světlem, blinkrem a ještě maska! Myslím že kolegovi divočina nebude chutnat! :cry: :cry: :cry:

Jinak jdu dělat ty videa a viděl bych to že hotový kousek rozdělím na něco jako Part I a Part II ve wmv aby to bylo možné sosnout z netu a v good kvalitě to bude dostupné na CD! Ale teď nemám přístup na pevnou takže přes modem to tahat nebudu! Chtělo by to někomu sendnout na CD a? to uploadne na server!
TT
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od TT »

To ten Peugeot vydržel docela dost a v kiliánkovi (rozuměj 100 km/h) jo??, to:-o já jsem viděl v 60 srážku s čuníkem a ten člověk mohl měnit celej předek včetně nápravy, a pár kousků motoru, to se teda seč nerad klaním:ucta: peugeotu:-)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Dave
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Dave »

No bylo to něco mezi 90-100 km/h - já jsem neřídil tak přesně nevím ale tolik tama vždycky jedeme!

Taky jsem se divil že to tak ustál - i když moje popsání bylo jen tak na pohled - když to hodí na zvedák tak možná zjistí že je to mrdlé daleko víc a kdoví co ještě!
Jakub

#27 Příspěvek od Jakub »

Bych to video tam moh natlacit.....Posli mejla... Nebo ICQ
Dave
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Jakub
[B]Bych to video tam moh natlacit.....Posli mejla... Nebo ICQ

mail: mailto:?subject=&body=
Kriznik

#29 Příspěvek od Kriznik »

vmw ? je to nutny? proc ne radsi avi divx? :]
Dave
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Kriznik
[B]vmw ? je to nutny? proc ne radsi avi divx? :]

Divx samozřejmě bude ale v good kvalitě to má 7 mega na 1 minutu=>při délce 25-30 minut je to asi 190 mega - když to rozdělím na 2 tak 95 - bude to někdo stahovat?

Nebo to udělat v horší kvalitě-divx? Už při psaní mi naskakuje husí kůže - brrrrr!!!!
d.aemon

#31 Příspěvek od d.aemon »

Já si to teda sosnu. Stahuju i 700MB filmy, tak proč né tohle? :D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon
[B]Já si to teda sosnu. Stahuju i 700MB filmy, tak proč né tohle? :D

Sosat nemusíš - pokud teda vyloženě nechceš!! Zítra jedu přes to město co má jméno podle toho špicového hrnku (Brno) tak ti to můžu hodit!

CD - MPEG verze (jsem teď udělal jen pro kontrolu) má 210 MB a DivX bude mít tak 120-teď to přes noc udělám!!! Ráno v 5 jedu do Ostravy, pak do HK podívat na jednu 325i tak po obědě bych mohl byt v Brně!

Je toho 20:50 min - stříhal jsem to zhruba 16 hodin čistého času + grabování + výběr hudby atd.

Brnkni mi na mobil a domluvíme se - pokud už "zase" nemáš číslo tak si pamatuj: 777/BMW PWR

A mohl bys to taky hodit na net!!! Já teď mám přístup jenom přes modem :cry:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Dave »

***Mám pocit že jsou fóra jakobych odpovídal sám sobě!***

Mám já to život - zase jsem měl telefon a musím hned do Rakouska - v pátek bych měl byt doma!

O víkendu to snad někomu předám na CD aby to dal na net!! Kdopak se hlásí? Budu se pohybovat po Brně - co D.aemone?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Dobra prace Dave, uz aby to bylo na netu... :)
N54 PWR
Kriznik

#35 Příspěvek od Kriznik »

do ty doby snad s Jakubem rozbehneme mirror pro download videi a cgi irc...

:D

Me casa, su casa. amigo :D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Dave »

Včera v noci jsem teprve přijel z auslandu - ještě jsme "trošičku" oslavovali tak jak trochu vystřízlivím dám se do práce - momentálně su rád že dýchám!!!!

Na rady okolí na tom videu ještě něco dodělám a předělám! Na nějakém tom dnu už teď nesejde!

Pak zkusím známého co má doma pevnou lajnu nebo to hodím někomu z vás na CD!

Jdu ze sebe udělat člověka - zatím . . .
Odpovědět