Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hučení ventilátoru e90
-
-
-
Já to mám už od koupi auta, cca rok a půl zpátky. Nejdříve to pískalo jen sporadicky, teď už cca v 50%, co auto jede:) Píská to na stupních(čárky) 1-3, ale občas se to dá zrušit, když hodím vyšší stupeň a pak snížím na původní úroveň. A taky to začne, když zatáčím doleva
Je to strašně otravný zvuk a nedá se přebít rádiem, protože je vysoký:) Ale už jsem si nějak zvykl. Každopádně na jaře s tím něco udělám. Doma mám i obrázkový návod, tak ho sem kdyžtak pak postnu...
Nový větrák výjde na cca 5 litrů, ale tolik se mi do toho investovat nechce. Snad bude stačit promazání ložisek.

Nový větrák výjde na cca 5 litrů, ale tolik se mi do toho investovat nechce. Snad bude stačit promazání ložisek.
-
-
-
Jo, to by mohlo mít spojitost. Zhoršovat se to bude každopádně, ale snad bude stačit jen to promazání ložisek. Je to běžná vada u všech aut.czNEWMANcz píše:Podle mě ho mám zatím jen lehce načnutej a projevuje se to jen při určitých vibracích, konkrétně v tom rozmezí otáček motoru. Očekávám, že postupem času se to začne ještě víc zhoršovat.deejaywolf píše: nejsem si jistý, jestli s tím otáčky motoru mají něco společného. ale kdo ví
-
- Kontaktovat uživatele:
Promazání je otázkou půlhodiny.
http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f16 ... on-t92159/
http://www.bimmerforums.co.uk/forum/f16 ... on-t92159/
Dělalo mi přesně to stejné před létem, nejdřív jsem si to zkusil ze shora promazat sám, ale to moc nedopadlo, tak jsem si to nechal promazat pořádně s tím, že byl ten větrák venku a ložiska se mázli vazelínou, servisák mi říkal, že to není na dlouho...
Půl roku byl klid, a někdy před měsícem došlo na jeho slova, začalo to dělat zase a mnohem hůř než prvně, dost mi to vadilo, vydržel jsem s tím jezdit dva dny až se mi větrák kousnul úplně a vůbec se netočil, udělalo mi to zrovna v době, kdy začalo venku mrznout, takže ráno v 5 fakt super, musel jsem jet celou cestu s otevřeným okýnkem, abych alespoň trochu viděl kam jedu...
Mazal jsem teda zas do servisu pro úplně novej, od té doby mám klid. Ten první byl původní a vydržel cca 250 000km... Jinak výměna trvala asi 20min možná ani ne, ale dělal to člověk, kterej ví kam šáhnout a samotnej větrák mě stál tuším kolem 3 000...
Půl roku byl klid, a někdy před měsícem došlo na jeho slova, začalo to dělat zase a mnohem hůř než prvně, dost mi to vadilo, vydržel jsem s tím jezdit dva dny až se mi větrák kousnul úplně a vůbec se netočil, udělalo mi to zrovna v době, kdy začalo venku mrznout, takže ráno v 5 fakt super, musel jsem jet celou cestu s otevřeným okýnkem, abych alespoň trochu viděl kam jedu...
Mazal jsem teda zas do servisu pro úplně novej, od té doby mám klid. Ten první byl původní a vydržel cca 250 000km... Jinak výměna trvala asi 20min možná ani ne, ale dělal to člověk, kterej ví kam šáhnout a samotnej větrák mě stál tuším kolem 3 000...