Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 kroužek pod volant
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nepůjde ... dočetl jsem tvoji větu až jsem odpověděl ... jestli tam máš bagový volant, tak to je něco jiného ... (proto jsem to smáznul)_stalker_ píše:Ted jsem nato kouknul, ale nejsem si jist že pujde nasadit ten kroužek na volant co mam já.
Nicméně ... pokud máš bagový volant, měl by jsi mít v kroužku dva drátky navíc ne ?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Připojím se k tématu. Už jsem tady toho prošel tunu, ale odpověď nějaká, žádná
.
Když vymění facelift volant s kroužkem na předface auto (E36 r.v. 94), budou mi vypínat blinkry? Nebo musím prohodit i ten palst co drží páčky blinrů a stěračů. Napojení konektorů jsem tu našel a poradím si s tím, jen mi furt není jasné to vypínání blinkrů. Díky za odpověď.

Když vymění facelift volant s kroužkem na předface auto (E36 r.v. 94), budou mi vypínat blinkry? Nebo musím prohodit i ten palst co drží páčky blinrů a stěračů. Napojení konektorů jsem tu našel a poradím si s tím, jen mi furt není jasné to vypínání blinkrů. Díky za odpověď.
Právě že face a předface má jiný kroužky. Pořídil jsem face volant a kroužek z předface tam nepasuje --> sehnat face kroužek není problém, ale nevím jestli někde shánět i ten plast.
Čerpám z tohoto tématu, ale zase jsem se dočetl, že se plast (blinkry, stěrače) měnit nemusí, pouze se vyndá kolík a pin který se dotýká kovového proužku (předface).
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 51987.html
Čerpám z tohoto tématu, ale zase jsem se dočetl, že se plast (blinkry, stěrače) měnit nemusí, pouze se vyndá kolík a pin který se dotýká kovového proužku (předface).
http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 51987.html
No jako ja mam auto z 92 a bez begu komplet. A mel jsem tam právě tento kolík, ale koupil jsem si třiramínko volant s begem pač se mi líbil. Je to ne emko ale uz ten co je v e39 taky. A kolik jsem ustipnul a napojil do krouzku a vše šlape
Ktomu plastu. Proč bys kupoval nakej plast na držení toho kolíků nebo ten protikus co je na volantu?? Tento system je na uplně ty první volanty co se dávaly snad
a na ty novější ho snad ani nedostaneš.
Ktomu plastu. Proč bys kupoval nakej plast na držení toho kolíků nebo ten protikus co je na volantu?? Tento system je na uplně ty první volanty co se dávaly snad

Nejde o plast na držení kolíku, ale ten plast co drží páčky stěračů a blinkrů, ten kolík je tam oporoti předface kroužku na druhý sraně a taky je prej jinak řešený vracení páčky blinkrů. Kolík se dá vyndat + ten pin co se u předface dotýká kovovýho proužku. Jde mi čistě jen o to, zda budou fungovat (vracet se) ty blinkry.
Jinak face volant na předface kroužek prostě nenasadíš má to jinak řešený ty tři šroubky, co se uchytí k tělu volantu (1) jiná rozteč těch tří šroubků, 2) jiné uchycení do volantu).[/b]
Jinak face volant na předface kroužek prostě nenasadíš má to jinak řešený ty tři šroubky, co se uchytí k tělu volantu (1) jiná rozteč těch tří šroubků, 2) jiné uchycení do volantu).[/b]