Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 - M52B20 - Emulze na výku od oleje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od PEchi »

zdarec ...
na E36 zespoda na výku oleje se mi vysrážel takovej sliz ... jakože z vody mi řikal kámoš se kterym na tom děláme a že to prej neni dobrý ... že brzo začnu vařit a je to na přetěsnění hlavy ... začlo se to dít teď jak začla být zima ... předtim za dobrýho počasí to nebylo .. já si myslim že je logický že se při nízkých teplotách vzduch vysráží na vodu ... ale přecejen sem se chtěl radši zeptat ...jaký s timhle máte zkušenosti ???

Má to najeto 280K ....
Licin

#2 Příspěvek od Licin »

V těchto teplotách to je normální, že se tam něco málo vysráží a o to víc, asi jezdíš krátké trasy. Vem auto na výlet, ať se pořádně projede a měla by ta emulze zmizet.
mequi

#3 Příspěvek od mequi »

Ahoj. Zrovna tento problém se tady řešil v týdnu. Nic proti tobě, ale chtělo by to předem tady trochu počíst, než napíšeš dotaz.
Ano, přemýšlíš správně. S ochlazením počasí přibývají tyhle "problémy".
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=131005
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od PEchi »

taky sem si myslel že to je počasim, řekl mi ať to pro jistotu hlídám jestli tam toho neni moc ..... nejvíc jezdim kratší kousky no .. jezdim po městě .. někdy krátce někdy toho objíždim víc ..... projedu :-) .. dík !
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PEchi »

mequi píše:Ahoj. Zrovna tento problém se tady řešil v týdnu. Nic proti tobě, ale chtělo by to předem tady trochu počíst, než napíšeš dotaz.
Ano, přemýšlíš správně. S ochlazením počasí přibývají tyhle "problémy".
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=131005

Je tu toho hrozně hodně tech témat posledně sem nemohl ani najít jedno svoje kam sem chtěl odpovědět .... projel sme prnví stránku a na ní to nebylo ... tak sorry budu se snažit víc pročítat ... myslim si že vyloženě spammer ale nejsem hh .... mam to teda brát žew jak je zima tak se tam něco vysráží .... ale neohrožuje mě to vyloženě kdžy budu dodržovat záklandí pravidla nedávat tomu kotel za studena .... a když už se to ohřeje a "projedu se" tak chvilku dochladit .... a mělo by t0 být okay ?
mequi

#6 Příspěvek od mequi »

V podstatě ano, jenom to dochlazování dle mne není nutné. Nemáš turbo.
PEchi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od PEchi »

OK .. dík :-)
Odpovědět