Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nedostatky v interiéru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
LancerEVO10

#1 Příspěvek od LancerEVO10 »

Dobrý den, zdravím všechny příznivce vrtulky:-)

Včera jsem si přivezl své první BMW z Německa ( po předchozích kusech od VW Group), a to konkrétné E90 330D.

V interiéru mám na několika místech odřenou gumu, kterou je potažený plast na volantu (vnitřní část) nebo z bočních stran na středový tunel. Chtěl by jsem zeptat, zda není nějaký způsob, jak by jsem to mohl opravit?

Děkuji předem za všechny rady.
fizzer

#2 Příspěvek od fizzer »

hurvajs77

#3 Příspěvek od hurvajs77 »

tak jsem schvalne koukal, jak to cernousek opravil. Fakt hnus... Bleee za to by se mel stydet a ne z toho delat nejaky navod...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
zlatas

#4 Příspěvek od zlatas »

já to taky řešil,v podstatě vše ohrabané jsem obědnal v bmw nové,nestálo to zas takovej ranec..jen středovej tunel u ručky na tej hraně je trochu ošoupanej(cca pár mm),ten je ale dost drahej.. napadlo mě nechat si to pošít do kůže,ale pak by byl problém s tím dekorem,ten tam sedí přesně a přes tu kůži už bych ho tam nedostal.. jedině pak ten dekor přibrousit o ten půlminimetr,ale to se mi nechce.. mám v plánu se tímhle detailem výrazněji zabívat po novém roce,ale do tý kůže bych to chtěl no..:-)
LancerEVO10

#5 Příspěvek od LancerEVO10 »

To se trochu bojím, že jak se do toho hrábne a rozdělá se ten středový tunel, tak tam pak začne něco vrzat.

Ještě by mě mimo téma zajímalo, jestli nemá E90 nějaký konstrukční nedostatek v uchycení zadní lavice, protože jsme měli dřív E90 320D a vrzala zadní lavice, v okolí je pak ještě další 320D kombi + 330i a taky si občas povrznou. Já jsem svoji dovezl a přijde, že už to taky občas slyším :evil:
fizzer

#6 Příspěvek od fizzer »

zlatas píše:já to taky řešil,v podstatě vše ohrabané jsem obědnal v bmw nové,nestálo to zas takovej ranec..jen středovej tunel u ručky na tej hraně je trochu ošoupanej(cca pár mm),ten je ale dost drahej.. napadlo mě nechat si to pošít do kůže,ale pak by byl problém s tím dekorem,ten tam sedí přesně a přes tu kůži už bych ho tam nedostal.. jedině pak ten dekor přibrousit o ten půlminimetr,ale to se mi nechce.. mám v plánu se tímhle detailem výrazněji zabívat po novém roce,ale do tý kůže bych to chtěl no..:-)

Co to nechat naflockovat? :wink:
Lucifer

#7 Příspěvek od Lucifer »

hurvajs77 píše:tak jsem schvalne koukal, jak to cernousek opravil. Fakt hnus... Bleee za to by se mel stydet a ne z toho delat nejaky navod...

A proč by se měl stydět? Protože to není origo ? Neříkám že to je úžasnej pokrok nebo nádhera, ale na DIY podmínky výsledek mnohem lepší když se podíváš na to jak to vypadalo předtím
hurvajs77

#8 Příspěvek od hurvajs77 »

tak dobře, pokud se Ti to líbí, v tom případě Ti asi nemá cenu vysvětlovat, proč je to hnus. Prostě to odfušoval a ještě se Tím chlubí. I doma na koleni se dá udělat krásná praáce, ale to co tam ukazuje prostě fušeřina nejvyšší kvality. Pazoury mu ulámat...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Lucifer

#9 Příspěvek od Lucifer »

Neříkám že se mi to líbí ale oproti těm plastům jak vypadají když tu gumu mají doslova oddrolenou tohle je docela znatelnej rozdíl.

Teď mi vysvětli proč je to hnus ? :lol:
Odpovědět