Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E90 CD Changer

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dave320

#1 Příspěvek od Dave320 »

Chtěl jsem se zeptat, v autě mám v kufru vše nachystáno pro připojení CD Changeru, nevíte jaký typ CD Changeru je určen pro E90 s Idrive Professional? Např. ty z E46 to asi nebudou že? A ještě bych se zeptal, někdo mě říkál že je možné místo CD Changeru zapojit na ten originál konektor čtečku SD karty a USB, je to pravda nebo nějaký kec? A pokud lze takto tu čtečku připojit kde ji sehnat a co je to za výrobce.

Díky za info
Selix
Klubové ID: 2474

#2 Příspěvek od Selix »

na sd karty a usb jde pouzit treba Dension Gateway 500, ale cena kolem 10 tisic. myslim, ze matiz tu mel nejaky topik, ze to umi, tak ti treba poradi.

jinak jaky cd changer myslim slo najit v etk, pripadne se muzu mrknout jaky tam mam ja (navi business). taky by stalo za to zjistit, jestli by tam nesel vrazit rovnou DVD changer
Dave320

#3 Příspěvek od Dave320 »

Tak za ten Dension Getaway je celkem ranec.Matize jsem se ptal a cena byla taky dost vysoká. V etk jsem se díval ale nenašel nic, asi jsem se díval špatně, tak kdybys mrkl tak by to bylo super. No tak ten DVD changer zní skvěle ten by se mě hodně líbil a to se dá zjistit kde zda by šel či né, nebo jak? Mám v kufru přípravu pro CD changer a tento konektor na obrázku.
Přílohy
cdcon.jpg
cdcon.jpg (51.9 KiB) Zobrazeno 1534 x
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Kdyz se meni jednotky a je s tim prace a spousta casu, nikdy to neni a nebude levne. Changer jsem sehnal bez kabelaze za 5k, coz mne prislo hodne vzhledem k tomu ze bych tu kabelaz musel koupit novou a kuchat auto taky docela dost. Pomer uzitna hodnota versus cena byl nezajimavy. USB je taky nezajimave, zase mnoho prace a vymena nebo doplneni jednotek. Dension taky nezajimavy. Puvodni navi jsem prodal, koupil CIC a mam vsechno co potrebuju a jeste hodne navic.
Dave320

#5 Příspěvek od Dave320 »

Tak CIC přináší něco navíc ale cenově mimo a to stejné Dension. Nechci nic natahovat předělávat atd. Tak jinak, mám přípravu na CD Changer, což je ten konektor viz výše uvedené foto, je to tak? Je to konektor pro CD Changer? A co lze bez nějakých velkých úprav do něho zapojit a nejlépe ten DVD Changer ale který? To by mě stačilo, prostě využít tu přípravu a zapojit do toho DVD Changer pokud to ovšem jde. USB by bylo super ale zde už to asi nepůjde jen tak lehce, že?
Selix

#6 Příspěvek od Selix »

ja tam mam cd changer cislo 65 129 181 326. jaky tam je konektor nevim, nesel bez vyndani changeru vysunout.

ohledne toho dvd changeru - nekdo mne tady kdysi odpovedel neco ve smyslu, ze pokud v etk k mymu autu vyjede jako moznost i dvd changer, tak by tam sel dat, jinak ne. a me tam vyjizdi samozrejme jen cd changer

a s tim usb je to skoda, ze to nejde nejak jednoduse a levne vyresit
Dave320

#7 Příspěvek od Dave320 »

Selix díky za to číslo mrknu na to zda něco najdu pod tím číslem. Myslím že ten konektor bude stejný. Ještě bych tě chtěl poprosit kde přesně se dá vyjed ta možnost zda je možné CD changer nebo DVD Changer? Že bych zkusil co vyjede mě dle výbavy.

No bohužel nejde asi, ale mě by úplně stačil ten DVD changer ale zda půjde.
Selix

#8 Příspěvek od Selix »

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... =dvd+menic
viz posledni prispevek. jsem to pochopil tak, ze si do etk zadam model (nebo primo vin) a v sekci audio mam pak jen dvd changer, takze mam smolika (asi to tak bude u vsech e90 myslim)
eagle

#9 Příspěvek od eagle »

mám origo changer a tuším že by měl umět i MP3.. kdybys měl zájem, můžeme zkusit..

viz zde:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Dave320

#10 Příspěvek od Dave320 »

eagle - díky za info, máš SZ
Odpovědět