Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vibrace compact E36
Zdar chci přítelkyni koupit E36 318i compacta, včers jsem se byl na auto dívat a zdá se že je v dobrém stavu . Jak jsem do toho sedl a jel se projet tak od 100-140 se chvěje volant... to už není možné mě přijde že v každé E36 v které se svezu třepe volant . Měl jsem to na zvedáku samozřejmě nikde žádná vůle , vyměněno všechno krom čepů co jdou z ramene do nápravnice, má to podvozek JOM , kola 16tky, disky origo, vyvážené , pneu rovnoměrně jeté , ani jeden disk není kopnutý . Dělá to když je volant v rovné poloze jakmile trochu zatočím do strany tak se to o hodně zlepší. Neví někdo co by to mohlo být ? ..
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
ono není vyvážení jako vyvážení právě ne každému pneuservisu se podařilo správně vyvážit kola, aspoň u mě.. já už mám druhej hřeben, nové spojovačky, čepy a pořád to dělává na letních 17 teď teda už jen do ty doby než se zahřejou gumy, pak už je to ok, na zimních 15 to nedělá. Poslední věc už je přisuzuju těm gumam že jsou staré
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
- Klubové ID: 3268
Na ex E36 se mi cca kolem 140 rozklepal snad celej predek, opravdu to byl hnus. Pomohla az vymena ramen, snad vsech silentbloků na předku, spojovacích tyček řízení. Pak byl naprostej klid. Koupil jsem liťáky(ne origo BMW) a opět se začal chvět volant, ale jen nepatrně- na origo plechach se zimákama absolutní klid. Snad třikrát vyvážený kola, prohozenej předek zadek a nic nepomohlo. Až v pneuservisu si všiml při nasazování kola že má trochu vůli na středový díře, Po změření šuplérou jsme zjistily rozdíl cca 1,5mm. Technik říkal že to může být tím, že kolo nasadím, utáhnu jeden šroub a tím ho vychýlím. Jako vymezovací kroužek jsem použil ocelový proužek stočený na míru do elektronu a opravdu jsem byl zvědavej. Nevěřil jsem tomu, ale opravdu od té doby volant naprosto v klidu i na elektronech.
Tak ti přeju ať je to taky taková banalita.
Tak ti přeju ať je to taky taková banalita.