Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Bmw E36 sedan - Odmontování dveří !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hekro

#1 Příspěvek od Hekro »

Ahoj všem,
máte někdo zkušenost a víte jak nejrychleji a nejlépe odmontovat všechny dveře z bmw e36 sedan? Pokud možno nějak napsat postup, či pokud má někdo odkaz na nějaké video. Na youtube jsem našel jen výměnů tapecuringu dveří a odmontování kliky se zámkem. Předem díky za rady.
paca

#2 Příspěvek od paca »

co v tom hledáš za vědu? když otevřeš dveře, tak uvidíš panty dole a nahoře - na každém jsou dvě matky, pak je tam " brzdný mechanizmus" který je na šrouby a nakonec je tam "káblík" který je tuším na imbus
TM

#3 Příspěvek od TM »

Panty stačí odšroubovat (jedna matka na každém, "uprostřed"), kabel v konektory odcvaknout, tam snad ani nic jiného není třeba. Největší problém je s tím polohovacím šmejdem, tam jsem zaboha nemohl přijít na to, jak to sundat, mlátil jsem do toho kladivem a kdovíco všechno... nakonec je asi nejjednosušší taky vyndat jeden nejtek na kastli a sundat do celý... Snad si to ještě dobře pamatuju.
beny-maser

#4 Příspěvek od beny-maser »

v každém pantu je M6 šroub ten vyšroubovat a je to, nemusíš pak štelovat dveře jako když povolíš panty na matkách to je potom pěknej voser
Odpovědět