Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

svítí airbag e91

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bubuki

#1 Příspěvek od bubuki »

Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo poradit jestli se dá nějak "obejít" svítící kontrolka a hláška BC na airbag u E91 r.v 2007 ? Po připojení na diagnostiku to píše, že je vadná dečka u spolujezdce.
Našel jsem, že u e46 se to dá obejít odporem, ale o e91 jsem nic nenašel.
Dečku se mi měnit nechce, protože rozčalounění by sedačka asi nepřezila.

Moc všem děkuji za jakoukoliv radu, Kuba.
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Nevim proc by to ta sedacka nemela prezit. Prezije to uplne bez potizi. Nez to zacnes obchazet podivej se kolik stoji pytle a pristrojovka do tech aut driv nez ti to poleti vsecko ven. Urcite ta cenova kalkulace potesi. Pokud si neumis vymenit decku tak si to bud nech udelat nebo existuji spolecnosti jako je renocar, cartec invelt a mnoho mnoho dalsich kteri to udelat umi. ze to bude stat prachy je naprosto jasne. Ale bude to korektne a v poradku.
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ELiLOBO »

Jak to chceš obejít? Když si sedačka bude myslet že vní někdo pořád je tak bag bude trhat přístrojovku zbytečně když tam někdo nebude, horší varianta je že si bude myslet že tam nikdo není a bag nevystřelí. Řešil sem stejný problém na e90. Doporučuji Schindelar.cz, Jejich mechanik to má v ruce tuto výměnu a na sedačce není poznat že by se sní něco dělalo. A umí to za slušné peníze.
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ELiLOBO »

btw je to v Praze a cena za práci byla cca 1000Kč co si pamatuju. Ale to ti řeknou po telefonu. Cenu dečky si nepamatuju, to bych hádal.
bubuki

#5 Příspěvek od bubuki »

Díky moc za rady. Máte pravdu, raději ať to je tak jak to má být než nějaké bastlení s nejistým výsledkem.
Vyměnit si to zvládnu sám, jen se mi jednalo o to, že to jsou kožené sedačky a bohužel je v jednom místě na sedáku natržena, tak bych to nerad ještě víc dodělal.
Zkusím zavolat do Schindelar a nějak se domluvit.
Díky moc za pomoc a info, Kuba
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

Natrzeny potah v e9x ??? Uz proto bych to svliknul a nechal pripadne opravit, nebo pokud je to fakt moc a spatne, shanel bych druhy sedak.
Odpovědět