Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

oteviraní dveří spolujezdce e36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmwe36fans

#1 Příspěvek od bmwe36fans »

mam velmi osemetny problém,měnil sem venkovní kliku u spolujezdce dal jsem to tam do toho jakoby jezdce ale zapoměl jsem zapojit ito táhlo, měnil jsem to protože mě dveře nesly otevírat z venku ale zevnitř to slo,tak jsem to dodělal a najednou to všechno fungovalo otevírat slo zevniř i zvenku pak sem skusil zamknout tak se ty dveře nezamkly a sly otevřit tak jsem skusil to zamačknout a pak už jsem ty dveře neotevřel ani zvenku ani zevnitř prostě vůbec je nemužu otevřit povedlo se mě nasilim sundat tapec ale vůbec nevim čim to je a jak ty dveře otevřít? měnil jsem tu venkovní kliku a byl tam jina vložka samosebou ale ja mam zaslepeny zamky tak jsem ji neměnil bylo to použitý, nevim jestli se to nějak zablokovalo? poradte jestli stim nemate někdo zkušenost jak to mam otevřít? děkuji
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#2 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

tak vezmi za ten knoflík, kterej jsi zamáčknul a zas ho vytáhni ne? Nebo to nejde?
bmwe36fans

#3 Příspěvek od bmwe36fans »

jasně že nejde jinak bych nepsal už nevim co stim nemužu to otevřit ani zevnitř ani z venku nejhorsi je že vůbec nevim jak se to mohlo stat a čim toje
Jamall
Klubové ID: 2933

#4 Příspěvek od Jamall »

do servo zámku který je ve dveřích(proti kus je na sloupku). Do toho serva neteče napětí. Musíš ho nejdříve odemknout, aby se vnitřek propojil tak, aby jsi mohl pracovat s táhly. Takže se někde cestou přerušilo napájení tohoto serva...možná nedosedá konektor. Jsou to té tlusté kabely.

Když se ty povedlo sundat tapec, tak můžeš servo ovládat paralelně. Odpoj si baterií, vem do interiéru, přeruš kabely ve dveřích a zkus kombinace. Když dostane povel, servo sebou cukne...je dost hlasité. Omlouvám se, že ty radím na prasáka zkoušet přikládat žíly, ale už si nevzpomínám, která kombinace servo odemykala...jedna zamkne, druhá odemkne....good luck
Odpovědět