IlikeU píše:Máš pravdu nebýt tebe tak ani nikdo nevíme že JB4 existuje.
Rád komukoliv půjčím kabel a může si to flashnout sám
neumíš asi číst co? Nepsal sem nebejt mě nikdo neví o JB4, ale nebejt mě tak se nikdo z vás ani nezná. Založil jsem téma, který tady nikdy nebylo pane roláku
Teď děláš frajera s tím půjčením kabelu, ale předtím si psal že ho půjčuješ za 1000 tak si neprotiřeč Nebo to si tam psal asi pro mě co? Ostatním bys ho půjčil zadarmo, ale mně za 1000, protože jsem se projevil a pochcal si se ze mě co? Ale já se ti na kabel můžu vysrat z prdele
Kurva, tady se to vyhrotilo . Když jsem navrhoval probrat BB flash tak nic a najednou dvě stránky za večer .
Na N54 fóru řeší jak mít 600 koní a my tady kdo koho víc pošle do hajzlu
časy jsem neměřil ještě. teď se seru stim posranym flashem, koupil jsem 3,5 Bar Tmap senzor tak uviddíme. Pneu klasika 255 nechci měnit každý týden poloosu a těhlici, jsem radši když to trochu hrabe.
jak vám to v těhle ranních teplotách startuje? mě naskočí do vyšších otáček a pak si začne tak pobrblávat trošku (žádný misfiry), kolísají otáčky a trošku se auto chvěje zhruba do té doby, než začnou otáčky padat na normální volnoběžnou hodnotu (myslím kolem 600).. jak vyrazím a malinko se ohřeje, tak super, motor klidný.
lambdy před katama, svíčky i cívky nové origo BMW, palivo klasika N95 ze značkovějších benzinek. může to být vstřikama, že za studena hůř fungují? fakt se mi nechce kupovat 6x vstřik. co takovýto čištění ultrazvukem, ASMA nebo jak to je, má s tím někdo zkušenosti?
Jo, vstřiky to můžou být, taky jsem četl, že když to funguje hůř za studena, můžou to být ony. Každopádně vstřiky se dají diagnostikovat, čistit, repasovat a teoreticky se nemusí měnit všechny najednou. Diagnostika je do 2tis za všechny, mně nabízeli za 1800 diagnostiku všech a čištění, ale ještě jsem to nedělal