Ahoj , měnil jsem přední kotouče NK , mám na nich najeto asi 10tis. a tento víkend mě to začlo při brzdění třepat s volantem takže jsou asi zvlněné je možné aby se po 10tis. tak zvlnily ? .. mám tam 17tky kola BBS nejsou nijak těžké. Ale hlavně mě začal třepat volant i když nebrzdím .. může to být i těma kotoučema ? Dělá to od té doby co mi to začlo vibrovat při brzdění.
Už jsem také myslel, že mám zvlněné kotouče a to je mám cca 2000km nové... volant se mi třepal při jíždě i při brždění (to jsem cítili i vibrace z pedálu), udělal sjem komplet GO přední nápravy a je zas klid... jen se nepatrně pořád třepe volant, ale to je z dokopaných kol.
Náprava je po GO komplet, kola vyvážené , pneu nové , disky se nehnou. Když brzdím třeba před semaforem tak je cítít jakoby to zabrzdí - proklouzne- zabrzdí- proklouzne.
Mám podobný problém, kotouče 8 tis km zpátky nové meyle podvozek do roka zpátky dělaný. U mne už to prý může způsobovat jen hřeben řízení případně vůle v ložisku(nebo taky obojí) tak snad ty budeš mít jen tyčky řízení nebo podobnou prkotinu