Zdravim pratele
Prosim vas, vcera jsem se svezl kamaradovo A6tkou, ktera ma jen vyndane koncove tlumice a ma luxusni zvuk, jen tak brumla a neobtezuje. Neresil jste nekdo neco podobneho na 330d? Jak toho dosahnout? hodne me to laka
mam 330d e91... bez dpf , kat off , mam takovej chraplak..ale neduní , zni to dobře podle mě jinak na 330d e46 jsem mel jen trubky a dělalo to dobrej bordel...
Já se chystam na takovýhle zvuk, jen tohle je 525d, ale s 530d je to totožný. Takže kdyby jste chtěli, tak DPF off, KAT off a Koncový tlumič off. http://www.youtube.com/watch?v=Wv6PqYl9bvw
Mám benzína se sériovým výfukem (aspoň prozatím), ale klidně ti to můžu nahrát Ptám se spíš ze zajímavosti, protože ségra má 2.7 TDI (což je ten stejný motor s jiným zdvihem) a za jízdy ten motor není vůbec slyšet
Jj, to je stejny motor a mel vazne vyndane jen koncove tlumice, ale nevim jestli mel dpfko nebo ne, spis bych rekl ze ne..a ja ten zvuk proste chci!:))
Tak to ja chci zkusit prave zitra. Ale premysleli jste nekdy jestli to nebude vadit treba turbu? Kdyz se odstrani koncovy tlumic, bude mit mensi protitlak. Babo rad
ač někteří nevěří tak tak špatný vliv ne , naopak i lepší... tady 530d komplet trubka až dozadu... x seatáků leonistů tdi všicí jen roury... další e91 320d jen trubka s ozdobnou koncovkou... jen já mam zachovalej koncovy tlumič.. vozim bejby..