Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 318TI-ele.-imobilizer-alarm-poradi nekdo vozíčkáři !!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
IronVitWalker
Klubové ID: 3307
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od IronVitWalker »

Zdravim vsechny a prosim moc o pomoc ci radu, koupil jsem e36 318ti s rucnim rizenim(nove nohy) a po par drobnych prusvizich(praskla hlava a predni pruzina)doslo na obrovskej prusvih.
Po odpojeni baterky a po jejim opjetovnem pripojeni,zacal rvat alarm, nebezi pulka palubky,nelze nastartovat. (nebezi ani cerpadlo ani starter) Kdyz uz jsem auto kupoval, nefachcil central ani dalka, jen mechanicky zamknouti vsech dveri a kufru.(byl jsem na to upozornen ze dalka nejde:-(( ),ale predtim to normalne startovalo, ted po vyndani kastliku u spolujezce mi bylo mechanikem oznameno ze se v tom nekdo vrtal, ze je neco vystrihano a neco preklemovano.Prosim moc o pomoc, nevi si stim nekdo rady ci nejak nedokaze pomoci ci poradit.Diky moc vsem.
IronVitWalker
Klubové ID: 3307
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od IronVitWalker »

stale nikdo neporadi?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ahoj, zavolej mi po desáté ráno (do té doby mám nějaké pojížďky po Praze) na 774 088 889 - pokusím se ti pomoct (jen nevím, jestli to zvládnu zítra či o víkendu, ale minimálně se o to pokusím). Jen k tomu potřebuju víc info o autě - jestli je alarm a imobilizér dodělávaný nebo originál a jaký je rok výroby auta, případně posledních 7 znaků VIN kódu.

Jinak pokud jde o ten centrál, obvykle se schovává problém pod kobercem pod sedačkou řidiče, kde jsou zakončení koster a plusů od centrálu. Voda (špatné těsnění okna, hadičky šíbru, i nanesená na botech a oblečení) udělá svoje.

EDIT:
Jestli můžeš, začni pojistkami... Benzinová pumpa má pojistku č. 18, relé startéru je ve spojení s pojistkami 26 a 28 (pro automat). Relé startéru je tuším u ročníku 94 (našel jsem, že jsi tu vypisoval vinko) u řidičova reproduktoru vpředu, relé palivové pumpy je u pojistek.

EDIT2:
Nejede pumpa, nebo tam nejde palivo? Ono to je dost jiná situace a ty máš verzi E36 s relé imobilizéru EWS1, které bere z ŘJ motoru i vstup signálu o otáčkách (dělalo se jen půl roku).
Odpovědět