Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu. Mám poměrně krátce e91 2007. Součástí výbavy je panorama střecha Nejdřív jsem myslel že to je v pořádku , ale když sem viděl jak má jiná e9* otevření střešní okno došlo mi, že u mě není něco OK. Když střešní okno otevřu, vůbec mi nevyjede větrná clona viz foto. Dokážete mi někdo prosím poradit kde může být problém? Díky
No mám jenom střešní okno a tam teda clona vypadá jinak, ale co jsem koukal na youtube na E91 tak ta větrná clona vypadala jako u tebe, jen taková lištička co si mechanicky sama vyjede nahoru a při zavření se zase schová...
matiz: Tak to jsi mě nepotěšil... Nevíš jaké konkrétní díly by tam mohly být polámané?
mike-ee: No mám za to, že by měla vyjet celá ta síťka. Nikde jsem nenašel na netu obrázek s otevřenou střechou Jenom tady na videu u X3 je trochu ta síťka vidět. http://www.youtube.com/watch?v=UxCkNmw4IHI
Nevim, nikdy jsem nemel okno rozdelane. Bohuzel si myslim ze to nebude uplna legrace... Podle mne bude muset dolu podstresi, pak okno, mozna bude lepene, podivat se co je spatne,no nevim, za par korun to nebude. Ten deflektor muze byt klidne na nejakem cepu a treba vypadly, uvolneny, polamany atd.. Ale jak pisu, nevim jenom odhaduju protoze se mi to zjistovat nechce -)))
Díky všem za reakce. Teď před zimou to asi řešit nebudu. Jen sem to všechno vyčistil a promazal, abych to vůbec po zimě byl schopen otevřít a příští rok mě holt asi nemine návštěva servisu. Asi bych to ani neřešil ,ale když jedu s oteřenou střechou tak je aerodynamický hluk příliš velký a je to dost nepříjemný...
Bacha na to, to je i s tou clonou. S otevrenou strechou muzes jezdit pouze vecer a v noci, v lete mas ihned upal a jen do cca 60km/h. Pak uz je to kraval a na dalnici to uplne zapomen, to je proste peklo... Ta strecha je uplne nahovno, neboj nepomlouvam, mam ji taky, ale ten kraval proste v tom aute je, je to vlastnost. Mne to treba dost vadi, takze si moc neotviram. Ale sem tam jo, at se projede.
Vetsinu casu mam zatahnuty i polstr podstresi a taky kvuli hluku, mam rad proste v aute klid a ticho.
matiz: Měl sem před tím cca 10 let MB w124 a ta měla taky šíbr. Sice ne takhle obrovskej jako tahle panorama střecha ale oproti jiným značkám furt hodně nadprůměrná velikost. Jako deflektor tam bylo jen takový malý lízátko, který se po otevření trochu zvedlo a normálně se s tim dalo jezdit 100km/h a hluk nebyl nějak hrozný. Tady jak říkáš v 60Km/h už je to poměrně nenesitelný...
Zdravim. Jsem dost prekvapenej jak hlucna je zavrena panorama pri jizde nad cca 60kmh, s odsunutou roletou. Hluk jde jednoznacne od predni casti.
Je to vlastnost ?
Mal jsem Xx aut, par jich melo maly sibr a nikdy to nedelalo bordel jako tadyto.
Da se to nejak resit dodatecnym tesnenim, resil to tak nekdo z vas ?