Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 325I smrad spaleneho oleje,kour v motorovem prostoru
Zdravim, obcas kdyz parkuju citim v aute smard spaleneho oleje, nebo podobně, po otevreni kapoty vidim v oblasti svodů slabý kouř, ale nevidim nic kapat, ani prolínat,nemuzu to lokalizovat, napada me snad jen ze by preci jen teklo pres tesneni ventiloveho vika? nedělá to ale uplne porad, zrovna kdyz sem to hledal prvně tak motor byl zahraty, bezel na volnobeh a deset minut co sem do toho čuměl tak vubec nic.... mel sem sundany kryt,jestli se nekde nesmazi kabely od svicek nebo nejaky plast, ale tim to neni....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
taky mi jde kouř od svodu když jezdím kopečky nebo vetší zátěž a pálí se mi to na svodu z 5. válce a taky to cítím i v kabině, budu přetěsňovat ventilové víko.
Ztráty oleje nepociťuju nijak výrazně za 7tis km jsem dolil litr což je k věku auta v normě, a na svody samozřejmě mastné nejsou, tak aby to bylo jasně vidět, je to logické že se hned spálí na svodu
Ztráty oleje nepociťuju nijak výrazně za 7tis km jsem dolil litr což je k věku auta v normě, a na svody samozřejmě mastné nejsou, tak aby to bylo jasně vidět, je to logické že se hned spálí na svodu