Čau,
Chtěl jsem se zeptat, jestli nikdo neví čím to je že tomuhle autu na volnoběh kolísají otáčky a motor dělá divný zvuky. Ventily? Přecejenom je to docela rarita a motor je uplně jinej než na 320i. Bojím se že to bude stát randál:D
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
smazat:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se zase obavam ze tve obavy jsou zcela opodstatnene. Znam jedno tohle auto, je v nem druhy motor protoze bmw ma super rozvody, uplne novy fungl druhy motor a cas od casu se dosere ze neni schopny se uregulovat a kolisaji otacky otacky na volnobeh mezi chcipnutim a normalem. Diagnostice se nevyhnes a pokud po smazani se dojebe znova, preju hoodne stesti s hledanim, protoze to debilni auto jsem meril a vypada ze je vsecko v naprostem poradku.
u tohohle modelu se původně vyžadovalo při každý výměně oleje zkontrolovat zdvih ventilů a případně doštelovat podložkama. Osobně jsem to dělal až v 50.000 km, ale s autem sem neměl jedinej problém. Znám jiný 320si, který dostalo druhej motor, protože se mu vyštípla ta geniální hliníková vložka ve válci. Prostě bych zkontroloval ty zdvihy.