Dobrý den, mám takový problém , koupil jsem od coyota autošampon s voskem a umytí mého miláčka, zustanou fleku tkaové malé kulaté nejdou ani rozleštít , vypádá to jako poskakané od kozla. nevíte čím to může být?
No zrovna s tímto šampónem má zkušenosti, normálně používám na svojí Vrtulku kosmetiku Meguiars ale ten Coyote sem používal na otcovo stříbrnýho mergla a musím říct že výsledek byl parádní. Určitě to je šampónem? Není to něčím co na tom autě bylo před umytím? Ptačí trus nebo tak něco?
Používám šampon s voskem Sonax lesk jak blesk,přítomnost vosku po umytí patrná.Není třeba ani leštit Nesmíš umývat na slunci a po umytí okamžitě opláchnout pořádně čistou vodou
Je potřeba to po umytí vysušit.Jinak to nechá fleky.Bud jelenicí nebo jinou vhodnou hadrou.Pak záleží na barvě jestli to je ,nebo není vidět.Chce to prostě vysušit a neměl by bejt problém.
Jinak já používám šampon a vosk zvlášt,podle mě je to lepší a nezanechává to ty fleky a hlavně ten vosk tam vydrží
Tak ty fleky můžou být klidně od vody že ti uschne, zkus to hned po umytí vysušit. Pokud by se nestratili, může to být škrábance v laku třeba od myčky, pak mě napadá že by to mohly být třeba hologramy. Ale chce to asi vidět.
Jinak bych asi taky zkusil něco jiného než šampon z benzinky.
Zkus mrknout zde: http://www.detailingshop.cz/
Pokud ti ta voda uschne na přímým slunci, dělá to takovouhle neplechu a hůř se to dostává dolů. nejlíp koupit nějakej ručník a hned po umytí to vysušit
Jak tady povídají je to údajně vodní kámen který zůstane po vypaření kapek . Nakoupil jsem švédský utěrky jsou velmi jemný jednou na hrubo a druhou do sucha výsledek je čisté auto bez fleků
PS: Vím že na to u Rivax používají takovou speciální stěrku která umí taky setřít úplně do sucha
stenlie píše:Jak tady povídají je to údajně vodní kámen který zůstane po vypaření kapek . Nakoupil jsem švédský utěrky jsou velmi jemný jednou na hrubo a druhou do sucha výsledek je čisté auto bez fleků
PS: Vím že na to u Rivax používají takovou speciální stěrku která umí taky setřít úplně do sucha
Vodní kámen ,to je prevít,ale udělá to i po deštovce.Já to ničím jiným ani nemeju a stejně to musím hned vysušit.Jinak to nechá pod kapkama fleky.Je potřeba,aby to bylo napajcovaný voskem a pak to stačí zavčas opláchnout a vysušit.Sice meju hodně často ,ale je to pak otázka 20minut a je hotovo