Panové, trochu z jiného soudku... začínám se rozhlížet..
ted neřeště vizuální rozdíl mezi předfl a fl.. pouze a jen motor..
je lepší N54 v předface s dvěma turbama nebo N55 face s jedním ? Někde jsem tu četl že N55 je zase o něco materiálově ošizená atd atd... váš názor ? Co bude besser ? diky
N55 má menší spotřebu a výrazně menší potenciál na zvyšování výkonu. Strop je údajně kolem 360 koní. Není z tak kvalitních dílů.. N55 prý snese 800 koní.
Poldav6 píše:N55 má menší spotřebu a výrazně menší potenciál na zvyšování výkonu. Strop je údajně kolem 360 koní. Není z tak kvalitních dílů.. N55 prý snese 800 koní.
tak sem si koupil etanol, ještě jsem to nelil, mám v kanystru, budu mixovat 30% se 100 oktanem, nevadí to? Aby se ten motor z toho oktanovýho čísla nedostal shocka Když to nebude 30% ale třeba jen 25 tak je to fuk ne?
zasranej etanol, že sem to tam dával. Nejde to nastartovat, otáčky líítaj mezi 800-1300 divnej zvuk, stabilizace, polovina motoru svítí a chyby 2CFB a 2D09.
Je to v hajzlu....Co teď mám naplnit nádrž benzínem? ted tam mám asi 18l včetně toho etanolu. Ze začátku to bylo ok, než sem to znova nastartoval. Bud mi chcípla pumpa, nebo se to teprve dostalo do motoru. Dával sem cca 30%
Poldav6 píše:Mohli bychom bmw335 někam zase pozvat a pak uzavřít sázky na to jestli přijde nebo ne. To by byla prdel Vlastně.. ani nevím jestli mě to zajímá.
To je Michale jako by jsi napsal že tě nezajímá lochneska, nebo Yetti .
Bmw 335, děláme si legraci, neber to špatně, fakt by bylo skvělý kdybychom se všichni sešli, v sobotu jedeme na okruh Most, budou to hlavně 335, už jsme tam s Ondrou byli a je tam takový menší okruh , kde se dá super blbnout a zároveň neodrovnat auto .
bmw335 píše:zasranej etanol, že sem to tam dával. Nejde to nastartovat, otáčky líítaj mezi 800-1300 divnej zvuk, stabilizace, polovina motoru svítí a chyby 2CFB a 2D09. Je to v hajzlu....Co teď mám naplnit nádrž benzínem? ted tam mám asi 18l včetně toho etanolu. Ze začátku to bylo ok, než sem to znova nastartoval. Bud mi chcípla pumpa, nebo se to teprve dostalo do motoru. Dával sem cca 30%
to, že sem jednou někam nepřijel je fakt katastrofa a sorry,ale mě nějak neberou ty tuning srazy:) Nebudu někde magořit s autem, když bylo vždycky hezky a vedro, to jedu radši někam koupat:D
V sobotu jsem mimo čr, bohužel:)