,,je taky určitě dost duležity co ma kdo za pojistovnu todle je na cpp,ma snema nekdo zkusenst co je to zač´´
No, já tě nechci strašit uvidíš sám ale čpp je česká podnikatelská pojišťovna u které si v životě nic nepojistím

, ze začátku roku mě naboural kluk s golfem do mojí e36 IS Coupe (totálka) - pravda výbava klasika, tuším to byla 93 a něco málo přes 200tkm a stav po technické stránce ok (což likvidátor ale stejně nijak nezjistí) po kosmetiské stránce klasika, origo lak - tudíž vady, a auto bylo od předních sedaček dozadu bez interiéru (asi největší moje chyba). Nehledě na neskutečné prodlužování (na stránkách se chlubí vyřízením do 5 dnů, já se prvního ocenění dočkal po měsíci).
No co bylo horší obecná cena vozidla byla jimi stanovena na 17 tisíc !! Z toho cena vraku co mi zůstal 5 tisíc! Takže mi na ůčet doputovalo ,,krásných´´ 12 tisíc korun

.
Hned jsem samozřejmě zjišťoval co a jak se můžu bránit, protože jsem s tím nepočítal ze stejného důvodu jako ti píšou zde (coupečka minimalně 50 atd.)
Vyhledal jsem si přímo toho člověka co to řešil, což není ten samý jako ten co ti to příjde nafotit což jsem si předtím myslel. A následovalo pár ostřejších mejlů s výhružkami právníků a mými odkazy na vozy stejné výbavy, roku, výkonu...
Nakonec z něho vypadlo, že po opětovném prošetření, ověření reálného nájezdu (který seděl) atd. mi doplatí dalších 12 tisíc, což byla evidentně pouze výmluva abych už neotravoval, protože to si samozřejmě měli ověřit už předtím... Osobně si myslím, že nehleděl ani to , že to je coupe ani na to, že to je IS a především spoléhali, že si to nechám líbit
Takže jsem se po celých dvou měsících dopracoval k alespoň nejaké také uspokojivé částce a záležitost uzavřel
Toť moje zkušenost s čpp
Foto
http://awaj12.rajce.idnes.cz/BMW_-_bouracka/